Ιnsights-X

Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης

Να είστε εκεί, όταν στη Νυρεμβέργη θα παρουσιαστεί η νέα εμπορική έκθεση χαρτοσχολικών. Η Insights-X επικεντρώνεται στην ουσία. Η προσωπική επαφή με τους προμηθευτές είναι σε πρώτο πλάνο. Εδώ θα βρείτε νέες ιδέες για τη γκάμα των προϊόντων σας. Για αυτούς τους λόγους ακριβώς πραγματοποιούμε για σας, την κατάλληλη στιγμή, την έκθεση Insights-X στη Νυρεμβέργη. Η έκθεση διοργανώνεται από τους ειδικούς της Spielwarenmesse eG Νυρεμβέργης. Πρόκειται για έναν έμπειρο διοργανωτή με συνεταιριστικό προσανατολισμό. 

Επόμενη έκθεση

04.10.2018 - 06.10.2018 - Νυρεμβέργη, Γερμανία

Insights-X

Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης

Οι υπηρεσίες μας

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει τη Ιnsights-X στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Εξυπηρετεί τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην έκθεση χαρτοσχολικών ή να λάβουν μέρος στην έκθεση ως εμπορικοί επισκέπτες.

Αν θέλετε γενικές πληροφορίες για την έκθεση χαρτοσχολικών, υποστήριξη στο σχεδιασμό και την οργάνωση της παρουσίας σας στην έκθεση, να αγοράσετε εισιτήρια ή καταλόγους της έκθεσης, πληροφορίες επιτόπου σχετικά με τις δυνατότητες ταξιδιού και τη διαμονή, πληροφορίες για την πόλη της Νυρεμβέργης ή φυλλάδια και πληροφορίες για επισκέπτες είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποστηρίξουμε.

Επικοινωνία

Νίκη Γκούντα

Εκπρόσωπος Εκθεσιακού Οργανισμού Αννοβέρου στην Ελλάδα και στην Κύπρο
Εκπρόσωπος Εκθεσιακού Οργανισμού Spielwarenmesse Nürnberg EG

Αθήνα

+30 210 6419041
+30 210 6445175
Στείλτε ένα email