Αννόβερο

Deutsche Messe AG

Η Deutsche Messe AG ιδρύθηκε στο Αννόβερο το 1947, λίγο μετά το τέλος του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, και έχει μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο παγκοσμίως. 1.233.826 τετραγωνικά μέτρα εσωτερικής εκθεσιακής επιφάνειας, 58.000 τετραγωνικά μέτρα ανοιχτού χώρου και 29 εκθεσιακές αίθουσες.

Από τα θρυλικά ξεκινήματα ως η πρώτη έκθεση εξαγωγών της Γερμανίας σε έναν βασικό ρόλο στην επίδειξη του ψηφιακού μετασχηματισμού. Η παλαιότερη έκθεση της Deutsche Messe AG είναι η Hannover Μesse, το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο της τεχνολογίας που έχει ξεκινήσει, με άλλο όνομα τότε, από το 1947. Στη σημερινή εποχή της ψηφιοποίησης η Deutsche Messe AG αποτελεί τη ναυαρχίδα για τη βιομηχανία 4.0, την αλληλεπίδραση ανθρώπου / μηχανής, τις πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες και έξυπνες λύσεις εφοδιασμού, την επιφανειακή επεξεργασία και τον καθαρισμό. Εκτός του τομέα της βιομηχανίας ο Εκθεσιακός Οργανισμός διοργανώνει εκθέσεις που αφορούν στις Μεταφορές/Logistics, την Ενέργεια, την Επίστρωση Δαπέδου, την Επεξεργασία Ξύλου, την Πυρασφάλεια καθώς και εκθέσεις για Επαγγελματικά Αυτοκίνητα.

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός διοργανώνει ετησίως 100 εκθέσεις όχι μόνο στο Αννόβερο, αλλά και ανά τον κόσμο ενώ συγκεντρώνει περισσότερους από 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες και 40,000 εκθέτες.

65 συναπτά χρόνια το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου Deutsche Messe AG στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Η πρώτη σύμβαση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με την Deutsche Messe AG υπεγράφη τον Αύγουστο του 1954.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.messe.de 

Νέα

Οδηγίες και μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή των εκθέσεων

Υγεία

Ασφάλεια

Αποστάσεις

Warn-App

Εκθέσεις στο Αννόβερο