Βερολίνο

Messe Berlin

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου, MESSE BERLIN, ανήκει στις 10 κορυφαίες εκθεσιακές εταιρίες με τους πιο υψηλούς κύκλους εργασιών παγκοσμίως. Το εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City βρίσκεται στην παραδοσιακή τοποθεσία κάτω από τον Πύργο Αναμετάδοσης του Βερολίνου και διαθέτει εσωτερικό χώρο 160.000 τμ. καθώς και 1.000 τ.μ. εξωτερικού χώρου.

Το Μάιο του 2014 έγιναν τα εγκαίνια του νέου CityCube Berlin. Έχει έκταση 6.000 τ.μ., 8 αίθουσες συνεδριάσεων και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την αίθουσα 7, καθώς και με τις αίθουσες 2 και 4.

Η Messe Berlin αντιπροσωπεύεται από ένα δίκτυο 85 ξένων αντιπροσωπειών σε πάνω από 150 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

To Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου στην Ελλάδα. Ως επίσημος αντιπρόσωπος, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας ενημερώνουμε για την οποιαδήποτε έκθεση έχετε ενδιαφέρον είτε ως εκθέτης είτε ως επισκέπτης.

Μπορείτε εύκολα να αγοράσετε/παραγγείλετε από εμάς τα εισιτήρια επισκεπτών και εκθετών για κάθε εκδήλωση. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ειδικές τιμές με έκπτωση έως και 30%. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μας έχουν μια επιπλέον έκπτωση της τάξης των 10%.

Eπίσημη ιστοσελίδα: www.messe-berlin.com      

Νέα

Εκθέσεις στο Βερολίνο: