Μόναχο

Messe München

Με τρία εκθεσιακά κέντρα: το Messe München, το ICM - Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Μονάχου και το MOC Event Center München, το Μόναχο διαθέτει συνολικά 578.000 τ.μ. εκθεσιακό χώρο. H Messe München ανήκει στις 10 κορυφαίες εκθεσιακές εταιρίες με τους πιο υψηλούς κύκλους εργασιών παγκοσμίως. Διαθέτει στον εσωτερικό χώρο 16 υπερσύγχρονες αίθουσες με 180.000 τμ. καθώς και 425.000 τμ. εξωτερικό χώρο. Η εξαιρετική δικτύωση με το ICM με μοναδική αρχιτεκτονική, επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της Messe München. Με πάνω από 30.000 εκθέτες και πάνω από δύο εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο η Messe München σημειώνει ετησίως μεγάλη επιτυχία.

Επίσης είναι ο μοναδικός εκθεσιακός χώρος που βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό "Energy Efficient Enterprise" από την TÜV Sud.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο είναι από το 1997 ο επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου και της GHM Gesellschaft für Handwerksmessen mbH στην Ελλάδα και Κύπρο . Αξιοσημείωτο είναι, ότι οι Έλληνες εκθέτες ήταν το 1996  25 και το 1997 – με την ανάληψη της αντιπροσωπείας του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου για την Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο -  οι Έλληνες και Κύπριοι εκθέτες ανήλθαν στους 43 και σήμερα έχουν φτάσει τους 79, μια αύξηση σχεδόν 100% Ελλήνων και Κυπρίων εκθετών.

Αντίστοιχα το 1997 τις εκθέσεις του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου επισκέφτηκαν 1.088 Έλληνες και Κύπριοι επισκέπτες, και έφθασαν στους 4.323 μέχρι σήμερα, μια αύξηση πάνω από 400% Ελλήνων και Κυπρίων επισκεπτών στις εκθέσεις του Μονάχου.

Επίσημη ιστοσελίδα: https://messe-muenchen.de/en 

Νέα