6 ελληνικές εταιρείες στη Διεθνή Έκθεση Επεξεργασίας Ξύλου και Δασοκομίας, LIGNA 2025, στο Αννόβερο

Με τη συμμετοχή έξι εταιρειών από την Ελλάδα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Ξύλου και Δασοκομίας, LIGNA 2025, που πραγματοποιήθηκε στο Αννόβερο από τις 26 έως τις 30 Μαΐου, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, τον οποίο αντιπροσωπεύει σε Ελλάδα και Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι λύσεις και καινοτομίες που παρουσίασε η έκθεση κάλυψαν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας από τον τομέα της δασοκομίας, της ξυλουργικής, της παραγωγής, της μεταποίησης και της βιοτεχνίας. Επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης ήταν η ψηφιοποίηση, οι αυτοματισμοί, η τεχνητή νοημοσύνη, η έξυπνη παραγωγή, η βιώσιμη κατασκευή με χρήση ξύλου, καθώς και η προσανατολισμένη στο μέλλον χρήση του ξύλου ως πρώτης ύλης.

Η επόμενη διοργάνωση της LIGNA θα πραγματοποιηθεί στο Αννόβερο, από τις 10 έως τις 14 Μαΐου 2027.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την LIGNA, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 041, E-Mail: hannovermesse(at)ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr καθώς και στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης www.ligna.de/en/.