65 χρόνια καθήκον μας η επιτυχία σας!

Ως ο επίσημος αντιπρόσωπος των 7 σημαντικότερων εκθεσιακών οργανισμών της Γερμανίας και την πλειάδα των συνεργειών στον εκάστοτε κλάδο, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα για τη σωστή και επιτυχημένη παρουσία σας σε διεθνείς εκθέσεις μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών μας!

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς – AHK ExpoProfis

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των διεθνών εκθέσεων, απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη που εδρεύουν στην Ελλάδα και 800 συνεργάτες σε διεθνές επίπεδο.

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες για εκθέτες και επισκέπτες, στοχεύει στην αύξηση των εξαγωγών των ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων, μέσω των 7 γερμανικών εκθεσιακών οργανισμών που αντιπροσωπεύει, την Deutsche Messe AG στο Αννόβερο, την Hamburg Messe und Congress GmbH στο Αμβούργο, την Koelnmesse GmbH στην Κολωνία, την Messe Berlin GmbH στο Βερολίνο, την Messe München GmbH στο Μόναχο, την Solar Promotion GmbH στο Μόναχο και την Spielwarenmesse eG στη Νυρεμβέργη, αλλά και μέσω εκείνων που συνεργάζεται.

Στηρίζοντας την εξωστρέφεια

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συμβάλει κάθε χρόνο με στοχευμένες δράσεις και υπηρεσίες στην τόνωση των εξαγωγών, λειτουργώντας ως πύλη εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Επεκτείνει την πολύχρονη ενασχόλησή του στην αντιπροσώπευση Γερμανικών Εκθέσεων υποστηρίζοντας συμμετοχές εκθετών που λαμβάνουν χώρα στη Γερμανία (130). Αναλαμβάνει την οργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων σε επιλεγμένες Διεθνείς Εκθέσεις, τόσο στη Γερμανία όσο και σε διάφορες άλλες χώρες και Ηπείρους (Ασία, Αυστραλία, Βόρεια και Λατινική Αμερική). Παράλληλα, οργανώνει και συνοδεύει επιχειρηματικές αποστολές ανά τον κόσμο με διαρκώς αυξανόμενη ανταπόκριση και επιτυχία.

Οικοδομή Expo 2019

Η Οικοδομή Expo δίνει έμφαση στην εξωστρέφεια.

Εισέλθετε σε διεθνείς αγορές!

Οι χώρες στόχοι είναι οι: Αίγυπτος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Ιταλία, Κένυα, Κροατία, Κύπρος, Λίβανος, Μαρόκο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σουδάν, Τουρκία, Τυνησία.

Η επαγγελματική έκθεση που δίνει νέα πνοή στον κλάδο των κατασκευών απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες και ειδικότερα στο εξειδικευμένο κοινό της αγοράς των κατασκευών, σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, εργολάβους, στελέχη κατασκευαστικών εταιρειών, επαγγελματίες της οικοδομής, των υλικών και του design.

18-20 Οκτωβρίου 2019, Metropolitan Expo 

Περισσότερες πληροφορίες: http://buildexpogreece.com/

Events

drinktec | Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων

CMS Berlin | Διεθνής Έκθεση Καθαριότητας, Μάνατζμεντ και Υπηρεσιών Καθαρισμού

iba | Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

CERAMITEC | Διεθνής Έκθεση Βιομηχανίας Κεραμικών

FARBE | Διεθνής Έκθεση για χρώματα, κτιριακή επέκταση, προσόψεις, διακόσμηση, προστασία κατασκευών

Bauma | Διεθνής Ειδική Έκθεση Δομικών Μηχανημάτων και Μηχανημάτων Οδοποιίας

Page 12 of 12

Διαφημιζόμενες Εταιρίες

Επισκεφθείτε μας

Αθήνα

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Δορυλαίου 10 - 12
115 21 Αθήνα
Tηλ.: 210 6419000
Fax:  210 6445175
E-Mail: ahkathen(at)ahk.com.gr

Θεσσαλονίκη

Παράρτημα Βορείου Ελλάδος

Βούλγαρη 50
542 48 Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310 327733
Fax:  2310 327733
E-Mail: ahkthess(at)ahk.com.gr