65 χρόνια καθήκον μας η επιτυχία σας!

Ως ο επίσημος αντιπρόσωπος των 7 σημαντικότερων εκθεσιακών οργανισμών της Γερμανίας και την πλειάδα των συνεργειών στον εκάστοτε κλάδο, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα για τη σωστή και επιτυχημένη παρουσία σας σε διεθνείς εκθέσεις μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών μας!

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των διεθνών εκθέσεων, απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη που εδρεύουν στην Ελλάδα και 800 συνεργάτες σε διεθνές επίπεδο.

 

 

 

 

boot Duesseldorf

Η boot Duesseldorf, με 250.000 επισκέπτες από 90 χώρες, είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για σκάφη και θαλάσσια σπορ στον κόσμο και είναι ο τόπος όπου όλος ο κλάδος συναντιέται τον Ιανουάριο κάθε χρόνο. Ολόκληρη η παγκόσμια αγορά θα βρίσκεται στο Duesseldorf, προσφέροντας μια συναρπαστική εικόνα του κόσμου των θαλάσσιων σπορ κατά τη διάρκεια της εννεαήμερης έκθεσης σε 19 διαφορετικές θεματικές ενότητες. Η έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 18:00 κάθε μέρα. Τα εισιτήρια εισόδου αγοράζονται και στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Buy your ticket here και εκτυπώνονται βολικά στο σπίτι. ΝΕΟ: Οι εμπορικοί επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια με προνόμια ΕΔΩ

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς – AHK ExpoProfis

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες για εκθέτες και επισκέπτες, στοχεύει στην αύξηση των εξαγωγών των ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων, μέσω των 7 γερμανικών εκθεσιακών οργανισμών που αντιπροσωπεύει, την Deutsche Messe AG στο Αννόβερο, την Hamburg Messe und Congress GmbH στο Αμβούργο, την Koelnmesse GmbH στην Κολωνία, την Messe Berlin GmbH στο Βερολίνο, την Messe München GmbH στο Μόναχο, την Solar Promotion GmbH στο Μόναχο και την Spielwarenmesse eG στη Νυρεμβέργη, αλλά και μέσω εκείνων που συνεργάζεται.

 

 

 

 

 

 

Στηρίζοντας την εξωστρέφεια

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συμβάλει κάθε χρόνο με στοχευμένες δράσεις και υπηρεσίες στην τόνωση των εξαγωγών, λειτουργώντας ως πύλη εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Επεκτείνει την πολύχρονη ενασχόλησή του στην αντιπροσώπευση Γερμανικών Εκθέσεων υποστηρίζοντας συμμετοχές εκθετών που λαμβάνουν χώρα στη Γερμανία (130). Αναλαμβάνει την οργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων σε επιλεγμένες Διεθνείς Εκθέσεις, τόσο στη Γερμανία όσο και σε διάφορες άλλες χώρες και Ηπείρους (Ασία, Αυστραλία, Βόρεια και Λατινική Αμερική). Παράλληλα, οργανώνει και συνοδεύει επιχειρηματικές αποστολές ανά τον κόσμο με διαρκώς αυξανόμενη ανταπόκριση και επιτυχία.

Events

spoga+gafa | Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, Ειδών Κατασκήνωσης - Κάμπινγκ, Εξοπλισμού και Επίπλων Κήπου

SMM Hamburg | Διεθνής Έκθεση Ναυπηγικής

ASIA FRUIT LOGISTICA | Διεθνής Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες

Kind+Jugend | Διεθνής Έκθεση για το Παιδί και τον Νέο

InnoTrans | Διεθνής Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων

WindEnergy Hamburg | Διεθνής Έκθεση Αιολικής Ενέργειας

Page 7 of 12

Διαφημιζόμενες Εταιρίες

Επισκεφθείτε μας

Αθήνα

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Δορυλαίου 10 - 12
115 21 Αθήνα
Tηλ.: 210 6419000
Fax:  210 6445175
E-Mail: ahkathen(at)ahk.com.gr

Θεσσαλονίκη

Παράρτημα Βορείου Ελλάδος

Βούλγαρη 50
542 48 Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310 327733
Fax:  2310 327733
E-Mail: ahkthess(at)ahk.com.gr