65 χρόνια καθήκον μας η επιτυχία σας!

Ως ο επίσημος αντιπρόσωπος των 7 σημαντικότερων εκθεσιακών οργανισμών της Γερμανίας και την πλειάδα των συνεργειών στον εκάστοτε κλάδο, είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε σε κάθε σας βήμα για τη σωστή και επιτυχημένη παρουσία σας σε διεθνείς εκθέσεις μέσα από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες μας και το παγκόσμιο δίκτυο των συνεργατών μας!

Εμπιστευτείτε τους ειδικούς – AHK ExpoProfis

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των διεθνών εκθέσεων, απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη που εδρεύουν στην Ελλάδα και 800 συνεργάτες σε διεθνές επίπεδο.

Με εξειδικευμένες υπηρεσίες για εκθέτες και επισκέπτες, στοχεύει στην αύξηση των εξαγωγών των ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων, μέσω των 7 γερμανικών εκθεσιακών οργανισμών που αντιπροσωπεύει, την Deutsche Messe AG στο Αννόβερο, την Hamburg Messe und Congress GmbH στο Αμβούργο, την Koelnmesse GmbH στην Κολωνία, την Messe Berlin GmbH στο Βερολίνο, την Messe München GmbH στο Μόναχο, την Solar Promotion GmbH στο Μόναχο και την Spielwarenmesse eG στη Νυρεμβέργη, αλλά και μέσω εκείνων που συνεργάζεται.

Στηρίζοντας την εξωστρέφεια

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συμβάλει κάθε χρόνο με στοχευμένες δράσεις και υπηρεσίες στην τόνωση των εξαγωγών, λειτουργώντας ως πύλη εξωστρέφειας για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις.

Επεκτείνει την πολύχρονη ενασχόλησή του στην αντιπροσώπευση Γερμανικών Εκθέσεων υποστηρίζοντας συμμετοχές εκθετών που λαμβάνουν χώρα στη Γερμανία (130). Αναλαμβάνει την οργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων σε επιλεγμένες Διεθνείς Εκθέσεις, τόσο στη Γερμανία όσο και σε διάφορες άλλες χώρες και Ηπείρους (Ασία, Αυστραλία, Βόρεια και Λατινική Αμερική). Παράλληλα, οργανώνει και συνοδεύει επιχειρηματικές αποστολές ανά τον κόσμο με διαρκώς αυξανόμενη ανταπόκριση και επιτυχία.

Λάβαμε μέρος!

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο συμμετείχει στην ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 (AREXPO) στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI από 7 Ιουνίου έως τις 9 Ιουνίου 2019 που διοργάνωσαν η Χρυσή Ευκαιρία και η RM International.

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες από τους κλάδους των ακινήτων, των επενδύσεων, των ασφαλειών και των κατασκευών πλαισίωσαν και θα διαφοροποιήσαν την έκθεση. Έτσι κάθε επισκέπτης και επαγγελματίας μπόρεσε να βρει ακριβώς αυτό που χρειάζεται!

Παράλληλες δράσεις, ομιλίες και θεματικές γνωριμίας έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους συμμετέχοντες να ενημερωθούν για τις τάσεις και τα trends της αγοράς, να ανοίξουν τον επιχειρηματικό κύκλο γνωριμιών τους και να μετατρέψουν την ATHENS REAL ESTATE EXPO 2019 σε μια γιορτή αλληλεπίδρασης για τους επαγγελματίες του κλάδου.

Περισσότερες πληροφορίες: www.arexpo.gr

Events

Spielwarenmesse | Διεθνής έκθεση Παιχνιδιού

ISM | Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ

ProSweets Cologne | Διεθνής Έκθεση για Προμηθευτές της Βιομηχανίας Ζαχαρωδών και Σνακ

FRUIT LOGISTICA | Διεθνής Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες

Reisen | Διεθνής Έκθεση για Εναλλακτικό Τουρισμό - Holiday, Caravaning, Outdoor, Cycling

digitalBAU

Page 7 of 15

Διαφημιζόμενες Εταιρίες

Επισκεφθείτε μας

Αθήνα

Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Δορυλαίου 10 - 12
115 21 Αθήνα
Tηλ.: 210 6419000
Fax:  210 6445175
E-Mail: ahkathen(at)ahk.com.gr

Θεσσαλονίκη

Παράρτημα Βορείου Ελλάδος

Βούλγαρη 50
542 48 Θεσσαλονίκη
Tηλ.: 2310 327733
Fax:  2310 327733
E-Mail: ahkthess(at)ahk.com.gr