Αμβούργο

Hamburg Messe und Congress GmbH

Μέσα στην καρδιά...

...της Χανσεατικής πόλης βρίσκονται οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της έκθεσης του Αμβούργου Hamburg Messe und Congress GmbH.

Eνα σημείο συνάντησης και μια πλατφόρμα επικοινωνίας για τους φορείς υπεύθυνους λήψης αποφάσεων (decision makers) και τους ειδικούς του κλάδου από όλο τον κόσμο. Η κεντρική τοποθεσία, το ευρύ φάσμα και η εμπειρία 20.000 εκδηλώσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Είτε πρόκειται για εμπορικές εκθέσεις, συνέδρια ή εταιρικές εκδηλώσεις - μια εξαιρετικά δραστήρια ομάδα προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις για ατομικές ανάγκες.

Πολλοί καλοί λόγοι ...

... υπάρχουν υπέρ της έκθεσης στο Αμβούργο: Με την χαρακτηριστική του πρόσοψη και τις μεγάλες αίθουσες με συνολική έκταση 87.000 m² ο αστικός εκθεσιακός οργανισμός συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο σύγχρονους στην Ευρώπη.

Στις εγκαταστάσεις της έκθεσης του Αμβούργου, περίπου 12.000 εκθέτες παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και περίπου 700.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο δίνουν το παρόν.

Λίγα λεπτά μακριά βρίσκεται το CCH - το συνεδριακό κέντρο του Αμβούργου, τόπος διεξαγωγής διεθνών συνεδρίων και συνοδευτικών εκθέσεων. Διαθέτει 23 αίθουσες με 12.500 θέσεις και επιπλέον 10.000 m² εκθεσιακό χώρο.

Σε συνολικά 107.000 m² εσωτερικού, εξωτερικού και εκθεσιακού χώρου διεξάγονται περίπου 40 εκθέσεις και εκδηλώσεις κάθε χρόνο - με αύξουσα τάση.

Η αντιπροσωπεία

Οι επίσημοι εκπρόσωποι της έκθεσης του Αμβούργου Hamburg Messe und Congress GmbH , είναι επιλεγμένοι συνεργάτες με διεθνή εμπειρία για να υποστηρίξουν τους πελάτες μας στο εξωτερικό. Με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες βρίσκονται επί τόπου για την ιδανική υποστήριξη και την παροχή συμβουλών σχετικά με όλα τα θέματα που αφορούν τις εκθέσεις.

Μέσω των επίσημων εκπροσώπων, η έκθεση του Αμβούργου διατηρεί αποκλειστικές επαφές με τους σημαντικούς παράγοντες της οικονομίας και τους πολύτιμους πολλαπλασιαστές , συμπεριλαμβανομένων και των μέσων ενημέρωσης.

Επίσημη ιστοσελίδα: www.hamburg-messe.de/en/ 

Εκθέσεις στο Αμβούργο: