Κάτοψη Χώρου

Πρόγραμμα εκθέσεων Αννοβέρου 2018-2019

Deutsche Messe AG

Ο εκθεσιακός χώρος

Η Deutsche Messe AG ιδρύθηκε το 1947 και έχει μέχρι και σήμερα το μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο παγκοσμίως.

Η παλαιότερη έκθεση της Deutsche Messe AG είναι η Internationale Hannover-Μesse, το σημαντικότερο γεγονός στο χώρο της τεχνολογίας που έχει ξεκινήσει, με άλλο όνομα τότε, από το 1947.

Εκτός από τις εκθέσεις στο Ανόβερο (όπως η Domotex Hannover, η EMO Hannover, η Ligna Hannover, η Biotechnica, η Agritechnica), διοργανώνει και πληθώρα εκθέσεις ανά τον κόσμο.

35 συναπτά χρόνια το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Ανοβέρου Deutsche Messe AG στην Ελλάδα. Η πρώτη σύμβαση του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου με την Deutsche Messe AG υπεγράφη τον Αύγουστο του 1954, πριν από 61 χρόνια.

Φωτογραφίες του εκθεσιακού χώρου

Οι υπηρεσίες μας

To Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Αννοβέρου, Deutsche Messe AG, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Ως επίσημος αντιπρόσωπος, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας ενημερώνουμε για την οποιαδήποτε έκθεση έχετε ενδιαφέρον είτε ως εκθέτης είτε ως επισκέπτης.

Μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε από εμάς τα εισιτήρια επισκεπτών για κάθε εκδήλωση. Τα μέλη του Επιμελητηρίου μας έχουν μια επιπλέον έκπτωση της τάξης των 10%.


Η επιλογή σας

Παρακαλώ επιλέξτε από τις εκθέσεις στην αριστερή στήλη την εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.

Επικοινωνία

Δήμητρα Καλύβα

Εκπρόσωπος Εκθεσιακού Οργανισμού Αννοβέρου στην Ελλάδα και στην Κύπρο

+30 210 6419019
+30 210 6445175
Στείλτε ένα email

Φόρμα επικοινωνίας

Ως επίσημος αντιπρόσωπος, θα χαρούμε να σας στείλουμε δωρεάν πληροφορίες.

Συμπληρώστε τη

φόρμα επικοινωνίας

Περισσότερες πληροφορίες

Εκθεσιακός χώρος