Διεθνείς Εκθέσεις για Βιομηχανία, Μηχανήματα & Εργαλεία

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

AUTOMATICA

Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Μηχατρονικής, παράλληλα με την MΑΙNTAIN, Διεθνής Έκθεση Βιομηχανικής Συντήρησης

Η automatica είναι η Διεθνής Έκθεση Αυτοματισμού και Μηχατρονικής. Στο επίκεντρο αυτής της αποκλειστικά βιομηχανικής κλαδικής έκθεσης βρίσκονται οι ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους: τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, ρομποτική, βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, "πράσινοι αυτοματισμοί" καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες. 

Περισσότερα

CERAMITEC

Διεθνής Έκθεση Βιομηχανίας Κεραμικών

Η CERAMITEC είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη Διεθνής Έκθεση στον κλάδο της Βιομηχανίας Κεραμικών. Παρουσιάζει όλες τις εξελίξεις και τα καινοτόμα προϊόντα του κλάδου καθώς και του τομέα παραγωγής πρώτων υλών και της τεχνολογίας κεραμικής.

Περισσότερα

Eisenwarenmesse

Διεθνής Έκθεση Ειδών Κιγκαλερίας

Η διεθνής έκθεση κιγκαλερίας είναι εδώ και δεκαετίες η παγκοσμίως πρωτοπόρος πλατφόρμα εμπορίου για τον κλάδο τις κιγκαλερίας. Εκθέτες από όλο το κόσμο παρουσιάζουν στους ειδικούς αγοραστές του εμπορίου και της βιομηχανίας τα καινούργια τους προϊόντα, καινοτόμες λύσεις και ιδέες για το μέλλον. 

Περισσότερα

Hannover Messe

Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση

H Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE είναι η σημαντικότερη βιομηχανική έκθεση και η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Με την εμπειρία των 70 και παραπάνω χρόνων είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις της βιομηχανικής τεχνολογίας στη Γερμανία. Αποδεικνύεται ως η ευημερούσα και αποτελεσματική στην παγκόσμια ανταγωνιστική αρένα και αναγνωρίζεται ως το βέλτιστο μέρος για την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τη βιομηχανική τεχνογνωσία.

Περισσότερα

INTERFORST

Διεθνής έκθεση δασονομίας, δασοκομικής και ξυλείας με επιστημονικές και ειδικές παρουσιάσεις

H INTERFORST παρουσιάζει στους επαγγελματίες δασοκομικής και ξυλείας έναν σημαντικό κλάδο της οικονομίας του μέλλοντος, παρέχοντας έτσι ένα κέντρο πληροφοριών προσαρμοσμένο στα ευρωπαϊκά δεδομένα. Η INTERFORST έχει γίνει η πιο σημαντική έκθεση στον τομέα αυτό. Αυτό πιστοποιούν οι αριθμοί των εκθετών και επισκεπτών στις τελευταίες διοργανώσεις.

Περισσότερα

Ligna

Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Ξύλου και Δασοκομίας

Η LIGNA είναι η κορυφαία έκθεση που παρουσιάζει άρτια και ολοκληρωμένα τα προϊόντα και την τεχνολογία της επεξεργασίας ξύλου και της δασοκομίας, είναι ο βηματοδότης και ο οδηγός για την ανάπτυξη ολόκληρου του κλάδου. Διεξάγεται κάθε 2 χρόνια στο Αννόβερο.

Περισσότερα