Διεθνείς Εκθέσεις για Ενέργεια

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

Hannover Messe ♦ IE expo China ♦ IFAT ♦ IFH INTHERM ♦ Oils+Fats ♦ Solar Promotion ♦ Wind Energy Hamburg

Hannover Messe

Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση

H Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE είναι η σημαντικότερη βιομηχανική έκθεση και η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Με την εμπειρία των 70 και παραπάνω χρόνων είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις της βιομηχανικής τεχνολογίας στη Γερμανία. Αποδεικνύεται ως η ευημερούσα και αποτελεσματική στην παγκόσμια ανταγωνιστική αρένα και αναγνωρίζεται ως το βέλτιστο μέρος για την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τη βιομηχανική τεχνογνωσία.

Περισσότερα

IFAT

Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμάτων και Καθαριότητας Πόλης

Η IFAT είναι η Διεθνής Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Πόλης και πρωτοπόρος έκθεση περιβάλλοντος. Η IFAT λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια και είναι προϊόν συνεργασίας του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου με τον Ομοσπονδιακό Σύνδεσμο του κλάδου Ανακύκλωσης, Ύδατος και Πρώτων Υλών (BDE).

Περισσότερα

IFH INTHERM

Ειδική Έκθεση για Είδη Υγιεινής, Θέρμανσης, Κλιματισμού και Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Η ειδική έκθεση για Είδη Υγιεινής, Θέρμανσης, Κλιματισμού και ΑΠΕ, IFH INTHERM, διεξάγεται κάθε δύο χρόνια στη Νυρεμβέργη και διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Περισσότερα

Oils+Fats

Διεθνής Έκθεση για Έλαια, Λίπη και Υγρά Καύσιμα, Παραγωγή και Επεξεργασία από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας

Η oils+fats είναι η Διεθνής Έκθεση για Έλαια, Λίπη και Υγρά Καύσιμα, Παραγωγή και Επεξεργασία από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και η μοναδική διεθνής Β2Β έκθεση, που επικεντρώνεται στα έλαια, λίπη και υγρά καύσιμα διαφόρων κατηγοριών, παρουσιάζοντας τις τάσεις και πληροφορίες σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις του τομέα.

Περισσότερα

Solar Promotion GmbH

Η ενεργειακή βιομηχανία υφίσταται παγκοσμίως ριζικές αλλαγές. Η ψηφιοποίηση και η αποκέντρωση αλλάζουν την όψη του κλάδου της ενέργειας προς το καλύτερο. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ) αποτελούν πλέον ένα σημαντικό κομμάτι του συστήματος ενεργειακού εφοδιασμού, με τις παγκόσμιες επενδύσεις στις ΑΠΕ να ξεπερνούν εκείνες σε ορυκτές πηγές ενέργειας. Για την ουσιαστική ανάπτυξη του κλάδου των ΑΠΕ θα πρέπει οι τομείς της παραγωγής, της αποθήκευσης, της διανομής και της κατανάλωσης να συνδέονται αδιάλειπτα και έξυπνα.

Περισσότερα

WindEnergy Hamburg

Διεθνής Έκθεση Αιολικής Ενέργειας

Η WindEnergy Hamburg φιλοδοξεί να καλύψει όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον διεθνή τομέα της αιολικής ενέργειας συγκεντρώνοντας υψηλού επιπέδου επαγγελματίες που θα παρουσιάσουν σε ένα παγκόσμιο ακροατήριο καινοτομίες και προτάσεις.

Περισσότερα