Διεθνείς Εκθέσεις Επίπλων & Διαμόρφωσης Εσωτερικών Χώρων

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

aquanale ♦ ΒΑU ♦ DOMOTEX ♦ FARBE ♦ FSB ♦ imm cologne ♦ interzum ♦ Kind+Jugend ♦ Marine Interiors ♦ ORGATEC ♦ R+T Stuttgart ♦ R+T Turkey ♦ spoga+gafa​​​​​​​ 

aquanale

Διεθνής Ειδική Κλαδική Έκθεση για Σάουνα, Πισίνα, Ambiente

Η aquanale είναι η διεθνής έκθεση για την σάουνα, την πισίνα και το ambiente. Εκθέτες από τον χώρο του αθλητισμού, του παιχνιδιού, του κολυμβητηρίου, της σάουνα και τον χώρο της wellness παρουσιάζουν τα προϊόντα τους σε ειδικά διαμορφωμένους,  εκπληκτικούς χώρους. Από το 2013 η aquanale πραγματοποιείται παράλληλα με την FSB - την διεθνή έκθεση αθλητικών εγκαταστάσεων, κολυμβητηρίων και αναψυχής. 

Περισσότερα

ΒΑU

Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών, Συστημάτων

H BAU είναι η Διεθνής Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων. Η ιστορία των 50 ετών της BAU, την έχει καθιερώσει στη πρώτη θέση των εκθέσεων στον κλάδο της οικοδομής παγκοσμίως.

Περισσότερα

Domotex

Διεθνής έκθεση επίστρωσης δαπέδων

Η DOMOTEX στρώνει το χαλί για την επιτυχία σας! Δώστε το παρόν, στην αρχή του έτους, που οι υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων αναζητούν νέες επαφές και συμφωνίες για να θέσουν τις βάσεις μιας επιτυχημένης χρονιάς. Η DOMOTEX είναι το κατάλληλο μέρος να συναντήσετε τους πελάτες σας και να δημιουργήσετε νέες επαφές.

Περισσότερα

FARBE

Διεθνής Έκθεση για χρώματα, κτιριακή επέκταση, προσόψεις, διακόσμηση, προστασία κατασκευών

H FARBE σας παρέχει την ακέραιη ενημέρωση πάνω σε προϊόντα, υλικά, τεχνολογίες επεξεργασίας και διαδικασίες τεχνικής χρωματισμού και βερνικώματος. Από το 1951 λαμβάνει χώρα κάθε τρία χρόνια στην Κολωνία και στο Μόναχο εναλλάξ.

Περισσότερα

FSB

Διεθνής Έκθεση Εγκαταστάσεων Αναψυχής, Αθλητισμού και Κολυμβητηρίων

Η FSB κάθε δύο χρόνια παρουσιάζει τις επίκαιρες τάσεις για εγκαταστάσεις αναψυχής, αθλητισμού και κολυμβητηρίων και δίνει το έναυσμα για το σχεδιασμό αστικών βιοτόπων του αύριο. Εδώ όλοι οι επιχειρηματίες του κλάδου αποκτούν μια γενική εικόνα των νέων τεχνολογιών, των καινοτόμων προϊόντων, της βελτιστοποίησης της διαδικασίας και του μελλοντικού σχεδιασμού.

Περισσότερα

imm cologne

Διεθνής Έκθεση Επίπλωσης

imm cologne είναι η κορυφαία διεθνής έκθεση επίπλωσης και αποτελεί σημείο συνάντησης και κέντρο επικοινωνίας για όλο τον παγκόσμιο κλάδο επίπλων.

Στην περασμένη έκθεση του 2020 συμμετείχαν 10 ελληνικές εταιρίες. Οι Έλληνες εκθέτες είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 128.000 επισκέπτες. Η εκθεσιακή επιφάνεια που κάλυψαν ανήλθε σε 772 τ.μ.

Περισσότερα

interzum

Διεθνής Έκθεση Κατασκευής Επίπλων και Διαμόρφωσης Εσωτερικών Χώρων

Η interzum είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση κατασκευής επίπλων και διαμόρφωσης εσωτερικών χώρων και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο των επιπλοποιών.

Περισσότερα

Kind + Jugend

Διεθνής Έκθεση για το Παιδί και τον Νέοψψψψ

H Kind+Jugend, η διεθνής έκθεση για το Παιδί και τον Νέο, διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία και προσφέρει αμέτρητες ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Εκθέτες από όλο τον κόσμο  και ειδικοί επισκέπτες από 110 χώρες προσδίδουν στην έκθεση του κλάδου έναν έντονο διεθνή χαρακτήρα.

Περισσότερα

Marine Interiors

Διεθνής έκθεση για τον εσωτερικό σχεδιασμό των επιβατηγών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων και μεγάλων σκαφών

Ετοιμαστείτε για τη νέα “Must-Attend” έκθεση για τον εσωτερικό σχεδιασμό των επιβατηγών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων και μεγάλων σκαφών.

Οργανωμένη από τους δημιουργούς της SMM, την κορυφαία Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας, η MARINE INTERIORS Cruise & Ferry Global Expo προσφέρει όλα όσα μπορεί να θέλουν οι εκθέτες, σε μια πόλη που ξέρει τι πάει να πει κρουαζιέρα.

Περισσότερα

ORGATEC

Διεθνής Έκθεση για το Εργασιακό Περιβάλλον

Ως κορυφαία Διεθνή Εμπορική Έκθεση για το σύγχρονο περιβάλλον εργασίας, η Orgatec παρουσιάζει ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας. Οι καλύτερες ιδέες και προϊόντα επίπλωσης, δάπεδο, ακουστική, φωτισμός, τεχνολογία της πληροφορίας και της επικοινωνίας, καθώς και πολλές άλλες καινοτομίες του κλάδου βρίσκονται εδώ!

R+T Turkey

Διεθνής Έκθεση για Ρολά, Πόρτες και Συστήματα Ηλιοπροστασίας

Η R+T TURKEY έχει αποδείξει τη θέση της ως μοναδική διεθνή εμπορική έκθεση της βιομηχανίας στην Ευρασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Η εμπορική έκθεση για ρολά, πόρτες/πύλες και ηλιακά συστήματα ανοίγει τις πόρτες για τέταρτη φορά - με την Κωνσταντινούπολη να είναι ο τέλειος κόμβος στις αναδυόμενες αγορές.

Περισσότερα

spoga+gafa

Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, Ειδών Κατασκήνωσης - Κάμπινγκ, Εξοπλισμού και Επίπλων Κήπου

Στην έκθεση spoga+gafa μπορεί κάποιος να δει πρωτότυπες τάσεις και επιρροές για τον εξωτερικό χώρο και τον κήπο όπως: μηχανήματα, εργαλεία, εξοπλισμό και εξαρτήματα κήπου, οτιδήποτε έχει να κάνει με το νερό και τα φώτα, φυτά και λουλούδια, υπόστεγα, έπιπλα και καθιστικά, ψησταριές και σχάρες, είδη διακόσμησης και τεχνητή χλωρίδα, είδη για κατοικίδια ζώα, είδη για κατασκήνωση-κάμπινγκ, αθλητικά είδη και παιχνίδια, είδη για τη φροντίδα του κήπου.

Περισσότερα