Διεθνείς Εκθέσεις για Ιατρικά, Βιοτεχνολογία & Οπτικά

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

Analytica & Analytica Conference ♦ IDS ♦ LABVOLUTION ♦​​​​​​​ Laser World of Photonics ♦​​​​​​​ OΡΤΙ

Analytica & Analytica Conference

Διεθνής Έκθεση για Εργαστηριακές Αναλύσεις, Βιοτεχνολογία, Διαγνωστική και Τεχνολογία Εργαστηρίου

H analytica είναι η Διεθνής Κλαδική Έκθεση για τις εργαστηριακές αναλύσεις, τη βιοτεχνολογία, τη διαγνωστική και την τεχνολογία εργαστηρίου. Λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο συγκέντρωσης των επαγγελματιών από τους τομείς αναλυτικής περιβάλλοντος, τροφίμων και βιομηχανίας βιοχημείας, βιοτεχνολογίας, τεχνολογίας γονιδίων, μορίων και κυττάρων, ιατρικής διαγνωστικής και φαρμακολογίας.

Περισσότερα

IDS

Διεθνής Έκθεση Οδοντιατρικής

Η IDS λαμβάνει χώρα κάθε δύο χρόνια στην Κολωνία και αποτελεί το κορυφαίο γεγονός στον τομέα της οδοντιατρικής διεθνώς. Στην IDS συγκεντρώνονται όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου απ’ όλο τον κόσμο και παρουσιάζεται ολόκληρο το φάσμα των προϊόντων που διατίθενται στη διεθνή οδοντιατρική αγορά.

Περισσότερα

LASER World of Photonics

Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Εφαρμογών Laser

Η LASER είναι Διεθνής Ειδική Έκθεση Τεχνολογίας laser. Παρουσιάζει το συνολικό φάσμα των μέχρι τώρα πεδίων εφαρμογών laser, την τεχνική και τα συστήματα laser, καθώς και την εφαρμογή τους στα οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και στην τεχνική των μικροκυμάτων. Η LASER έχει εξελιχθεί ως η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου της παγκοσμίως.

Περισσότερα

OΡΤΙ

Διεθνής Έκθεση Οπτικών

 

Η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti, διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό GHM, στο Μόναχο, ο οποίος συγκαταλέγεται στους κορυφαίους διοργανωτές της Γερμανίας και αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο. 

Περισσότερα