Διεθνείς Εκθέσεις για Κτίρια & Δομικά Υλικά

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

Aluminium ♦ Bauma ♦ bautec ♦ CastForge ♦ DACH + HOLZ International ♦ EXPO REAL

Bauma

Διεθνής Έκθεση Δομικών Μηχανημάτων, Μηχανημάτων Κατασκευής Δομικών Υλικών, Μηχανημάτων Εξόρυξης και Διάνοιξης Τούνελ, Οχημάτων & Εξοπλισμού Κατασκευαστικού Κλάδου

Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζονται αναλυτικά τα μηχανήματα του κλάδου σε λειτουργία καθώς παρουσιάζει μηχανήματα γεώτρησης, αντλίες, μηχανήματα και συγκροτήματα επεξεργασίας σιδήρου-μπετόν, γερανούς, μηχανήματα διάνοιξης και κατασκευής υπογείων σηράγγων, μηχανήματα οδοποιίας και μια ποικιλία από εργαλεία, συσκευές, εξαρτήματα και ανταλλακτικά δομικών μηχανημάτων.

Περισσότερα

bautec

Διεθνής κλαδική έκθεση για την οικοδομή και την τεχνολογία κτιρίων

Η bautec διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από τον εκθεσιακό οργανισμό του Βερολίνου. Στους επισκέπτες από αυτές τις χώρες το know how και η απεριόριστη προσφορά της έκθεσης σε συστήματα και προϊόντα συνεχίζει να προκαλεί το ενδιαφέρον και τον ενθουσιασμό. Η κλαδική βιομηχανία λαμβάνοντας υπόψη τη μεγάλη ανάγκη για νέες οικοδομές, ανακαινίσεις και εκσυγχρονισμούς έχει αναγνωρίσει τη bautec ως τη σημαντικότερη έκθεση για την οικοδομή, μέσω της οποίας προωθούνται οι πωλήσεις. 

Περισσότερα

DACH + HOLZ International

Διεθνής Έκθεση για τεχνικές κατασκευής στεγών, τοιχοποιίας και μόνωσης

H έκθεση DACH + HOLZ International είναι η πρωτοπόρος διεθνής έκθεση για τεχνικές κατασκευής στεγών, τοιχοποιία και μόνωση, καθώς και για τις σχετικές τεχνολογίες, η οποία διεξάγεται κάθε δύο χρόνια σε διαφορετικούς και πρωτοπόρους εκθεσιακούς χώρους.

Περισσότερα

EXPO REAL

Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Ακινήτων και Επενδύσεων

Η EXPO REAL, η διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων, συμπλήρωσε τη θεματολογία της με τον κλάδο των επενδύσεων.

Περισσότερα