Διεθενείς Εκθέσεις σε Logistics, Μεταφορές & Οχήματα

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

BUS2BUS ♦ Hannover Messe ♦ IAA Commercial Vehicles ♦ InnoTrans ♦ Intermot ♦ THE TIRE COLOGNE ♦ transport logistic

BUS2BUS

Ειδική Έκθεση και Συνέδριο στον κλάδο των λεωφωρείων και πούλμαν

Στην έκθεση ΒUS2BUS παρουσιάζεται ολοκληρωμένα ο κλάδος των λεωφορείων και πούλμαν. Ως ένα συνδυαστικό εκθεσιακό γεγονός, συνέδριο και Μarket Place, η BUS2BUS αποτελεί ένα σημείο συνάντησης για τους ενδιαφερόμενους του κλάδου.

Περισσότερα

Hannover Messe

Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση

H Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE είναι η σημαντικότερη βιομηχανική έκθεση και η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Με την εμπειρία των 70 και παραπάνω χρόνων είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις της βιομηχανικής τεχνολογίας στη Γερμανία. Αποδεικνύεται ως η ευημερούσα και αποτελεσματική στην παγκόσμια ανταγωνιστική αρένα και αναγνωρίζεται ως το βέλτιστο μέρος για την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τη βιομηχανική τεχνογνωσία.

Περισσότερα

IAA Commercial Vehicles

Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων

Η ΙΑΑ είναι η διεθνής έκθεση επαγγελματικών οχημάτων που πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στο Αννόβερο της Γερμανίας. Είναι η σημαντικότερη εμπορική έκθεση στον κόσμο για τις μεταφορές, την εφοδιαστική αλυσίδα και την κινητικότητα.

Περισσότερα

InnoTrans

Διεθνής Έκθεση Σιδηροδρομικών Οχημάτων Συγκοινωνιών, Νέων Τεχνολογιών Οχημάτων και Συστημάτων

Με εστίαση στην παρουσίαση συγκοινωνιακής τεχνολογίας, Railway Technology, η InnoTrans έχει καθιερωθεί ως διεθνής πλατφόρμα του κλάδου. Δίπλα στις παρουσιάσεις των εσωτερικών εκθεσιακών χώρων παρουσιάζεται κι ένα ευρύ φάσμα σιδηροδρομικών οχημάτων στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Messe Berlin.

Περισσότερα

INTERMOT

Διεθνής Έκθεση Μοτοσυκλέτας, Scooter και E-Bike

Η INTERMOT επιστρέφει με περίπου 1.000 κατασκευαστές από όλο τον κόσμο και πάνω από 200.000 εμπορικούς επισκέπτες, λάτρεις της μοτοσικλέτας και εκπρόσωπους των ΜΜΕ από περισσότερες από 100 χώρες και αποτελεί σαφώς το κορυφαίο γεγονός του κλάδου για το 2020! 

Περισσότερα

transport logistic

Διεθνής Έκθεση για logistics, μεταφορές, IT και διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας

Η transport logistic είναι η Διεθνής Έκθεση Μέσων και Οργάνωσης Μεταφορών, η οποία παρουσιάζει όλο τον κόσμο των μεταφορών με μια ματιά: Παροχή υπηρεσιών τροφοδοσίας και τηλεπληροφορικής, συστήματα μεταφοράς αγαθών, καθώς και ενδοεπιχειρησιακές μεταφορές και ροή υλικών.

Περισσότερα