Διεθενείς Εκθέσεις Ναυτιλίας, Ναυπηγικής & Αεροναυπηγικής

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

ILA Berlin

Διεθνής Έκθεση Αεροπλοϊας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος με Συνέδρια

Η ILA Berlin είναι μια από τις κορυφαίες διεθνείς εκθέσεις αεροπλοΐας και αστροναυτικής και χωρίζεται στα ακόλουθα τμήματα: Εμπορικές αερομεταφορές, Αστροναυτική, Άμυνας και Ασφάλειας, Εξοπλισμός, Κινητήρες, Υλικά, General Aviation (Γενική Αεροπορία), International Supplier Center (ISC), Carrer Center, Heli Center, Συνέδρια, Path of Innovation.

Περισσότερα

INMEX SMM India

Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Ναυτιλίας

Η  INMEX SMM India είναι η μεγαλύτερη έκθεση και συνέδριο ναυτιλίας της Νότιας Ασίας που διοργανώνεται από τις εκθέσεις Informa σε συνεργασία με τον εκθεσιακό οργανισμό Hamburg Messe und Congress GmbH. Η ΙNMEX SMM India δεσμεύεται να δημιουργήσει μια πλατφόρμα για τους παγκόσμιους κατασκευαστές και προμηθευτές για να παρουσιάσουν τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα τους σε βασικούς αγοραστές από τη Νότια Ασία.

Περισσότερα

Marine Interiors

Διεθνής έκθεση για τον εσωτερικό σχεδιασμό των επιβατηγών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων και μεγάλων σκαφών

Ετοιμαστείτε για τη νέα “Must-Attend” έκθεση για τον εσωτερικό σχεδιασμό των επιβατηγών πλοίων, κρουαζιερόπλοιων και μεγάλων σκαφών.

Οργανωμένη από τους δημιουργούς της SMM, την κορυφαία Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας, η MARINE INTERIORS Cruise & Ferry Global Expo προσφέρει όλα όσα μπορεί να θέλουν οι εκθέτες, σε μια πόλη που ξέρει τι πάει να πει κρουαζιέρα.

Περισσότερα

SMM Hamburg

Διεθνής Έκθεση Ναυπηγικής

To Αμβούργο κατέχει μια μακροχρόνια παράδοση ως κόμβος θαλάσσιων συναλλαγών καθώς και χρηματοδότησης και προμήθειας πλοίων, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί το μεγαλύτερο λιμάνι στην Γερμανία και το δεύτερο μεγαλύτερο σταθμό κοντέινερ στην Ευρώπη – καθιστώντας το έτσι την ιδανική τοποθεσία για την διεξαγωγή της παγκόσμιας ηγετικής ναυτιλιακής έκθεσης SMM.

Περισσότερα