Διεθνείς Εκθέσεις Παιχνιδιών & Χαρτοσχολικών

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

gamescom

Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Ψυχαγωγίας

Η gamescom είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για ηλεκτρονικά παιχνίδια και ψυχαγωγία. Η gamescom είναι το εκθεσιακό αποκορύφωμα για διαδραστικά παιχνίδια και ψυχαγωγία στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας. Εδώ συναντίεται ολόκληρος ο κλάδος και όλοι όσοι ενθουσιάζονται με τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Περισσότερα

Insights-X

Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης

Η Insights-X επικεντρώνεται στην ουσία. Είναι η ανερχόμενη εμπορική έκθεση η οποία δεν σχεδιάστηκε μόνο για, αλλά και με τον κλάδο. Η προσωπική επαφή με τους προμηθευτές είναι σε πρώτο πλάνο. Εδώ συναντιούνται οι κορυφαίοι κατασκευαστές επώνυμων προϊόντων και προμηθευτές παντός μεγέθους με εμπορικούς επισκέπτες και φορείς αποφάσεων.

Περισσότερα

Kind + Jugend

Διεθνής Έκθεση για το Παιδί και τον Νέο

H Kind+Jugend, η διεθνής έκθεση για το Παιδί και τον Νέο, διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία και προσφέρει αμέτρητες ενδιαφέρουσες δυνατότητες. Εκθέτες από όλο τον κόσμο  και ειδικοί επισκέπτες από 110 χώρες προσδίδουν στην έκθεση του κλάδου έναν έντονο διεθνή χαρακτήρα.

Περισσότερα

Spielwarenmesse

Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού

Κάθε χρόνο συναντιούνται στη Νυρεμβέργη οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού. Διάσημες μάρκες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, υπεύθυνοι εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητοι έμποροι και πολυάριθμοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μετατρέπουν την έκθεση παιχνιδιού στο σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο του παιχνιδιού.

Περισσότερα