Διεθνείς Εκθέσεις Τεχνολογίας

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

CE China - Shenzhen ♦ DMEA Connecting Digital Health ♦ electronica ♦ gamescom ♦ Hannover Messe ♦ iENA ♦ IFA ♦ LASER World of Photonics ♦ LOPE-C ♦ productronica ♦ Stage–Set–Scenery

CE China - Shenzhen

CE China International Brand Show for Consumer Electronics

Το νέο απόκτημα του Eκθεσιακού Oργανισμού του Βερολίνου επικεντρώνεται  στα ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης και στις οικιακές συσκευές. Η CE China θα αποτελέσει μια σύγχρονη πλατφόρμα τεχνολογίας και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε υποψήφιους αγοραστές, έτσι ώστε να επεκτείνουν την εμπορική τους δραστηριότητα στις αγορές της Κίνας και της Ασίας.

Περισσότερα

DMEA Connecting Digital Health

Διεθνής Έκθεση Εφαρμογών Πληροφορικής στην Υγειονομική Περίθαλψη

Μετά από 11 συνεχείς επιτυχημένες διοργανώσεις, η Διεθνής Έκθεση Εφαρμογών Πληροφορικής στην Υγειονομική Περίθαλψη, Conhit μετονομάστηκε σε DMEA Connecting Digital Health και μετρά ήδη μια επιτυχημένη χρονιά. Το νέο όνομα σηματοδοτεί τη μετάβαση από ένα βιομηχανικό σημείο συνάντησης σε μια ψηφιοποιημένη πλατφόρμα Υγειονομικής Περίθαλψης.

Περισσότερα

electronica

Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Στοιχείων, Συστημάτων και Εφαρμογών

Η electronica είναι παγκοσμίως η κορυφαία έκθεση στον τομέα της βιομηχανίας ηλεκτρονικών στοιχείων και ενσωματωμένων συστημάτων και διοργανώνεται από το 1964 από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου και εναλλάσσεται κάθε χρόνο με την productronica, Διεθνή Έκθεση Παραγωγής Ηλεκτρονικών Στοιχείων & Εξαρτημάτων, και φροντίζει μέσα από τη συνεχή ανανέωση της δομής και των θεμάτων που παρουσιάζει, να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο των γεγονότων του κλάδου της.

Περισσότερα

gamescom

Διεθνής Έκθεση Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών και Ψυχαγωγίας

Η gamescom είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για ηλεκτρονικά παιχνίδια και ψυχαγωγία. Η gamescom είναι το εκθεσιακό αποκορύφωμα για διαδραστικά παιχνίδια και ψυχαγωγία στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας. Εδώ συναντίεται ολόκληρος ο κλάδος και όλοι όσοι ενθουσιάζονται με τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Περισσότερα

Hannover Messe

Παγκόσμια Βιομηχανική Έκθεση

H Διεθνής Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE είναι η σημαντικότερη βιομηχανική έκθεση και η μεγαλύτερη έκθεση στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών παγκοσμίως εδώ και χρόνια. Με την εμπειρία των 70 και παραπάνω χρόνων είναι μία από τις κορυφαίες εκθέσεις της βιομηχανικής τεχνολογίας στη Γερμανία. Αποδεικνύεται ως η ευημερούσα και αποτελεσματική στην παγκόσμια ανταγωνιστική αρένα και αναγνωρίζεται ως το βέλτιστο μέρος για την απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τη βιομηχανική τεχνογνωσία.

Περισσότερα

iENA

Διεθνής Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα

Στην iENA παρουσιάζονται ετησίως εδώ και 70 χρόνια πάνω από 800 Εφευρέσεις από πάνω από 30 χώρες και την επισκέπτονται 12.000 επαγγελματίες πάνω από 40 χώρες. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάζεται ένα καθημερινό πρόγραμμα επί σκηνής και πραγματοποιείται μια αποκλειστική τελετή απονομής για τις καλύτερες εφευρέσεις.

Περισσότερα

IFA

Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών

Η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων είναι και θα παραμείνει το highlight της χρονιάς για όλους, όσους χρησιμοποιούν ή θέλουν να δοκιμάσουν ηλεκτρονικά μέσα ψυχαγωγίας, τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνιών καθώς και οικιακές συσκευές.

Περισσότερα

LASER World of Photonics

Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο Εφαρμογών Laser

Η LASER είναι Διεθνής Ειδική Έκθεση Τεχνολογίας laser. Παρουσιάζει το συνολικό φάσμα των μέχρι τώρα πεδίων εφαρμογών laser, την τεχνική και τα συστήματα laser, καθώς και την εφαρμογή τους στα οπτικο-ηλεκτρονικά συστήματα και στην τεχνική των μικροκυμάτων. Η LASER έχει εξελιχθεί ως η σπουδαιότερη έκθεση του κλάδου της παγκοσμίως.

Περισσότερα

LOPE-C

Διεθνής Έκθεση και Συνέδριο για την Βιομηχανία της Ηλεκτρονικής Τεχνολογίας

Στην προηγούμενη διοργάνωση, η οποία σημείωσε για ακόμη μια φορά ρεκόρ εκθετών, φιλοξένησε συνολικά 163 εκθέτες από 19 χώρες, μεταξύ αυτών και η ελληνική εταιρία Organic Electronic Technologies μαζί με το Εργαστήριο Νανοτεχνολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι βρέθηκαν στο Μόναχο, για να παρουσιάσουν σε περισσότερους από 2.700 συμμετέχοντες από 44 χώρες όλο το φάσμα της τεχνολογίας.

Περισσότερα

productronica

Διεθνής Έκθεση Παραγωγής Πρωτοποριακών Ηλεκτρονικών Στοιχείων & Εξαρτημάτων

Η πρώτη Διεθνής Έκθεση στην κατασκευή Πρωτοποριακών Ηλεκτρονικών Στοιχείων και Εξαρτημάτων productronica συγκεντρώνει όλα τα θέματα κατασκευής microchips και άλλων στοιχείων, καθώς και την τεχνολογία μετρήσεων και ποιοτικού ελέγχου.

Περισσότερα

Stage–Set–Scenery

World of Entertainment Technology

Ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου συμπεριέλαβε ακόμη μία έκθεση στην ατζέντα του από το 2015 και συγκεκριμένα την StageSetScenery – World of Entertainment Technology, η οποία έρχεται να καλύψει όλα τα θέματα γύρω από την τεχνολογία σε θέατρο, μουσικές σκηνές, στούντιο ηχογραφήσεων, φώτα, κάμερες, βίντεο, ειδικά εφέ θεάτρου, αλλά και κατασκευή κοστουμιών και μασκών/προσωπείων.

Περισσότερα