Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού, Αθλητισμού & Ελεύθερου Χρόνου

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

Bazaar Berlin ♦ CMT ♦ FIBO ♦ F.RE.E ♦ h+h cologne ♦ HEIM UND HANDWERK ♦ IHM ♦ INHORGENTA ♦ Insights-X ♦ ISPO MUNICH ♦ ITB ♦ Reisen Hamburg ♦ Spielwarenmesse

Bazaar Berlin

Eμπορική ΄Εκθεση με παράλληλες πωλήσεις

Η Bazaar Berlin είναι μια διεθνής έκθεση που ανοίγει νέους ορίζοντες για το εμπόριο. Εδώ, εκθέτες από κάθε γωνιά του κόσμου μπορούν να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο κοινό, να μεγαλώσουν το πελατολόγιό τους και να ξεκινήσουν νέες μακροχρόνιες συνεργασίες με το εμπόριο. Οι επισκέπτες μπορούν να πληροφορηθούν για τις νέες τάσεις της αγοράς πριν περάσουν στο κλείσιμο νέων εμπορικών συμφωνιών. 

Περισσότερα

FIBO

Διεθνής έκθεση για fitness, wellness & υγεία

Η διεθνή έκθεση FIBO 2020, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις υγείας, φυσικής κατάστασης και ευεξίας παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθεί 1-3 Οκτωβρίου 2020 ψηφιακά. Η FIBO@business θα διοργανώσει πολυάριθμα διεθνή φόρουμ, συνέδρια και άλλα events για τους επισκέπτες της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένης της διαδικτυακής έκδοσης του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Υγείας και Φυσικής Κατάστασης. Στους ιδιώτες επισκέπτες, η FIBO@home θα προσφέρει τη δυνατότητα να βιώσουν τη διοργάνωση ως εικονική πραγματικότητα.

Περισσότερα

F.RE.E

Έκθεση για τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, τα ταξίδια και την αναψυχή

Παρουσιάζοντας τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου, και τα ταξίδια αναψυχής, η f.re.e  δίνει την ευκαιρία στον Έλληνα εκθέτη να προβληθεί στην ενδιαφέρουσα τουριστική αγορά της Νότιας Γερμανίας.

Περισσότερα

h+h cologne

Διεθνής Έκθεση Χειροτεχνίας και Χόμπι

Η δημιουργικότητα και η δυνατότητα να δημιουργεί κανείς το δικό του μοναδικό στυλ καθορίζει το σύγχρονο lifestyle. Η h+h cologne αποτελεί την μεγαλύτερη Έκθεση Χειροτεχνίας και Χόμπι στον κόσμο. Εδώ παρουσιάζονται οι τρέχουσες τάσεις και πραγματοποιούνται δημιουργικά workshops.

Περισσότερα

HEIM UND HANDWERK

Διεθνή Έκθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Λαϊκής Τέχνης και Δώρων

Στη Διεθνή Έκθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Λαϊκής Τέχνης και Δώρων , HEIM UND HANDWERK, παρουσιάζονται και πωλούνται τα πάντα, όσα σχετίζονται με το σπίτι: έπιπλα, αντίκες, οικιακές συσκευές, μουσικά όργανα, διακοσμητικά, χειροτεχνία, έργα τέχνης, είδη κήπου, κ.λ.π.

Περισσότερα

Ι.Η.Μ. Internationale Handwerksmesse

Διεθνής Έκθεση Χειροτεχνίας, Λαϊκης Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού

Η Ι.Η.Μ. είναι η Διεθνής Έκθεση Χειροτεχνίας, Λαϊκής Τέχνης και Βιοτεχνικού Εξοπλισμού, η οποία αποτελείται από την IHM PROFI και την IHM PRIVAT.

Παράλληλα με την Ι.Η.Μ. διεξάγεται η Garten München, η Διεθνής έκθεση κηποτεχνίας και τέλος, ανά δύο χρόνια, διεξάγεται και η Metal München, ειδική έκθεση για τη μεταλλουργία στη βιομηχανία και το εμπόριο, η οποία την τελευταία φορά συγκέντρωσε 20.600 επισκέπτες και περίπου 300 εκθέτες. 

Περισσότερα

INHORGENTA MUNICH

Διεθνής κλαδική έκθεση αργυροχρυσοχοΐας, ρολογιών, εξοπλισμού εργαστηρίων και πολύτιμων λίθων στο Μόναχο

Η INHORGENTA MUNICH είναι το βαρόμετρο για τον κλάδο της αργυροχρυσοχοΐας. Εκτός από κοσμήματα, ρολόγια, λουράκια, πολύτιμους λίθους, πέρλες, θήκες, ασημένια είδη, μαργαριτάρια κ.α., παρουσιάζονται και μηχανήματα για την αργυροχρυσοχοΐα, εξοπλισμοί χρυσοχοείων, λογισμικά προγράμματα, καθώς και στρατηγικές μάρκετινγκ στον κλάδο του κοσμήματος. Την έκθεση πλαισιώνει ένα πλήρες πρόγραμμα ομιλιών και συναντήσεων πάνω στα θέματα και στις ανάγκες του κλάδου.

Περισσότερα

Insights-X

Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης

Η Insights-X επικεντρώνεται στην ουσία. Είναι η ανερχόμενη εμπορική έκθεση η οποία δεν σχεδιάστηκε μόνο για, αλλά και με τον κλάδο. Η προσωπική επαφή με τους προμηθευτές είναι σε πρώτο πλάνο. Εδώ συναντιούνται οι κορυφαίοι κατασκευαστές επώνυμων προϊόντων και προμηθευτές παντός μεγέθους με εμπορικούς επισκέπτες και φορείς αποφάσεων.

Περισσότερα

ISPO MUNICH

Διεθνής ́Εκθεση Αθλητικών Ειδών

H ISPO MUNICH είναι η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου.

Η έκθεση αναφέρεται σε οκτώ βασικούς τομείς: Snowsports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Teamsports, Vision, Innovation & Industry Services και Manufacturing & Suppliers. 

Περισσότερα

ITB

Διεθνής Τουριστική Έκθεση

 

Η Διεθνής Τουριστική Έκθεση του Βερολίνου (ITB) παρουσιάζει ολόκληρο τον τομέα του ταξιδιού: Χώρες, προορισμοί, διοργανωτές, συστήματα κρατήσεων, μεταφορείς, ξενοδοχεία και όλους εκείνους που θέλουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ευχάριστες στιγμές στις διακοπές τους.

Περισσότερα

Reisen Hamburg

Διεθνής Έκθεση για Εναλλακτικό Τουρισμό - Holiday, Caravaning, Outdoor, Cycling

Πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της βόρειας Γερμανίας, στην οποία συγκεντρώνονται κάθε χρόνο περίπου 80.000 επισκέπτες και 1.000 εκθέτες. Η έκθεση αποτελεί σημείο συνάντησης επαγγελματιών αλλά κυρίως καταναλωτών, όχι μόνο στους τομείς των συνηθισμένων και καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και του Caravanning, των Outdoor-Activities, της Κρουαζιέρας και της ποδηλασίας.

Περισσότερα

Spielwarenmesse

Διεθνής Έκθεση Παιχνιδιού

Κάθε χρόνο συναντιούνται στη Νυρεμβέργη οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού. Διάσημες μάρκες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, υπεύθυνοι εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητοι έμποροι και πολυάριθμοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μετατρέπουν την έκθεση παιχνιδιού στο σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο του παιχνιδιού.

Περισσότερα