Διεθνείς Εκθέσεις Τροφίμων & Ποτών

Βρείτε την κατάλληλη έκθεση:

Anuga

Διεθνής έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Η Anuga είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανέκαθεν στις μεγαλύτερες συμμετοχές  της Anuga, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και το 2019 –καταλαμβάνοντας τη 5η θέση- με 286 εκθέτες που κάλυψαν εκθεσιακή επιφάνεια πάνω από 6.300 τ.μ.! Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 7.590 εκθέτες από 107 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 170.000.

Περισσότερα

Anuga FoodTec

Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών

Από 23 μέχρι 26 Μαρτίου 2021 ανοίγει τις πύλες της στην Κολωνία η Anuga FoodTec 2021, Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών. Η Κολωνία θα αποτελέσει για ακόμα μια χρονιά σημείο συνάντησης για τον κλάδο τροφίμων και ποτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Anuga FoodTec είναι μια αποτελεσματική πλατφόρμα συνάντησης καινοτόμων επιχειρήσεων και επενδυτών από όλο τον κόσμο όπου θα έχετε τη δυνατότητα να βιώσετε νέες τάσεις, καινοτομίες και να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις με τους κορυφαίους του κλάδου. Το σύνολο των προϊόντων και υπηρεσιών που παρουσιάζονται στα 127.000 τ.μ. της έκθεσης περιλαμβάνει από την παράγωγη, εμφιάλωση και συσκευασία τροφίμων μέχρι την διανομή τροφίμων.

Περισσότερα

Drinktec

Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων

Η drinktec είναι η Διεθνής Κλαδική Έκθεση Τεχνολογίας Ποτών και Ρευστών Προϊόντων Τροφίμων (liquid food technology). Από το 1951 και κάθε τέσσερα χρόνια παρουσιάζει, μια διεθνή επιλογή προϊόντων της τεχνολογίας ποτών και αναψυκτικών.

Παράλληλα με την drinktec λαμβάνει χώρα και η Διεθνής Έκθεση για έλαια, λίπη και υγρά καύσιμα, παραγωγή και επεξεργασία από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας oils+fats.

Περισσότερα

euvend & coffeena

Διεθνής Έκθεση για Αυτόματα Μηχανήματα Πώλησης και για το Καφέ

Η euvend & coffeena είναι η κορυφαία διεθνής εμπορική έκθεση για μηχανήματα αυτόματης πώλησης και καφέ. Η έκθεση πραγματοποιείτα παράλληλα με την ORGATEC, τη Διεθνή Έκθεση για το Εργασιακό Περιβάλλον, και θα αποτελέσει την σημαντικότερη επιχειρηματική πλατφόρμα του κλάδου.

Περισσότερα

 

FOOD & LIFE

Έκθεση εκλεκτών και παραδοσιακών εδεσμάτων

Aπό το 2004 η ετήσια έκθεση εκλεκτών και παραδοσιακών εδεσμάτων, FOOD & LIFE, έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης των γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας.

Πέρα από τη μοναδική ποιότητα των εδεσμάτων που προσφέρονται, μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στην προσεκτική παραγωγή και γνήσια γεύση τους.

Περισσότερα

FRUIT LOGISTICA

Διεθνής Έκθεση για την Προώθηση Φρούτων και Λαχανικών για Επαγγελματίες

Η FRUIT LOGISTICA είναι η παγκόσμια κατευθυντήρια έκθεση διεθνούς εμπορίου φρούτων. Πρόκειται για την πιο σημαντική πλατφόρμα επιχειρηματικότητας και επικοινωνίας όσον αφορά τον κλάδο του εμπορίου φρούτων. Ο κλάδος που σχετίζεται με το εμπόριο φρέσκων προϊόντων έχει την ευκαιρία, μέσω της FRUIT LOGISTICA, να παρουσιάσει ένα ευρύ φάσμα παροχών/προϊόντων του σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα, από την παραγωγή έως την κατανάλωση.

Περισσότερα

IBA

Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

 

Κάθε τρία χρόνια διοργανώνεται στο Μόναχο η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ΙΒΑ. Εδώ και πολλά χρόνια η ΙΒΑ θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των εκθετών και επισκεπτών μετέβαλε αυτήν την έκθεση σε "παγκόσμια αγορά της βιομηχανικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής".

Περισσότερα

INTERGASTRA

Διεθνής Έκθεση για Εξοπλισμό Ξενοδοχείων, Εστιατορίων, Ζαχαροπλαστείων και Catering

H INTERGASTRA είναι μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις στην Ευρώπη για ξενοδοχειακές και γαστρονομικές μονάδες. Η έκθεση επεκτείνεται κατά μήκος όλων των αιθουσών του εκθεσιακού χώρου της Στουτγκάρδης (115.000 τ.μ.), και αποτελεί με περίπου 1.400 εκθέτες ένα από τα μεγαλύτερα σημεία συνάντησης των ευρωπαϊκών εταιριών του συγκεκριμένου κλάδου στη Γερμανία.

Περισσότερα

International Green Week

Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα - Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή

Η Διεθνής Πράσινη Εβδομάδα διοργανώνεται κάθε χρόνο τον Ιανουάριο. Παγκόσμιοι παραγωγοί τροφίμων, οινοπνευματώδη ποτών, καφέ και καπνού παίρνουν μέρος στη Διεθνή Πράσινη Εβδομάδα, με τη μορφή ομαδικών παρουσιάσεων, ταξινομημένες ανά χώρα και αγορά προϊόντος για τη φροντίδα διατήρησης και σταθεροποίησης καλής φήμης.

Περισσότερα

INTERVITIS ΙNTERFRUCTA HORTITECHNICA

Διεθνής Έκθεση Τεχνολογίας για κρασιά, φρούτα, χυμούς και για ειδικές καλλιέργειες

Ως κορυφαία εμπορική έκθεση η INTERVITIS INTERFRUCTA HORTITECHNICA καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα διαδικασίας από την καλλιέργεια έως την εμπορία. Αυτό το διετές γεγονός παρουσιάζει την τεχνολογία για το κρασί, το χυμό και τις ειδικές καλλιέργειες. Το πρόγραμμα υποστήριξης περιλαμβάνει ειδικές εκδηλώσεις όπως η Ημέρα Νέων Επαγγελματιών. Οι διοργανωτές της έκθεσης είναι η Γερμανική Ένωση Αμπελοκαλλιεργητών (DWV) και η Γερμανική Γεωργική Εταιρίας (DLG).

Περισσότερα

ISM

Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ

Στην Κολωνία σας περιμένει ολόκληρη η ποικιλία γλυκών και σνακ, στην παγκοσμίως μεγαλύτερη έκθεση ζαχαρωδών και σνακ, την ISM. Στο ολοκληρωμένο φάσμα των προσφερόμενων προϊόντων αντανακλάται το σύνολο της παγκόσμιας αγοράς.

Στην ISM 2020 συμμετείχαν περισσότερες από 1.774 εταιρείες ως εκθέτες ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασε τους 37.000. Ηχηρή ήταν και η συμμετοχή της Ελλάδας με τους Έλληνες εκθέτες να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε συνολική έκταση πάνω από 1.300 τ.μ.!

Περισσότερα

ProSweets Cologne

Διεθνής Έκθεση για Προμηθευτές της Βιομηχανίας Ζαχαρωδών και Σνακ

Είναι η μοναδική εμπορική έκθεση παγκοσμίως που καλύπτει το πλήρες φάσμα των συστατικών και των συσκευασιών, καθώς και τις τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας για τη βιομηχανία ζαχαρωδών και σνακ. Πραγματοποείται παράλληλα με την κορυφαία εμπορική έκθεση ζαχαρωδών και σνακ παγκοσμίως, ISM.

Περισσότερα

südback

Διεθνής Έκθεση για Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες

Με ιδιαίτερη έμφαση στις ανάγκες των αρτοποιών και ζαχαροπλαστών, η südback είναι η πηγή για νέες τάσεις, καινοτομίες, τεχνογνωσία και ανταλλαγή πληροφοριών στους ακόλουθους 6 τομείς.

Περισσότερα