Κολωνία

Σημαντική Ανακοίνωση:

Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία έκθεση της Koelnmesse στην Κολωνία που ήταν προγραμματισμένη μέχρι 31.10.2020

Τελευταία νέα σχετικά με τον κορονοϊό και τις εκθέσεις στην Κολωνία

Koelnmesse GmbH

Η Koelnmesse GmbH είναι ο Νο 1 εκθεσιακός οργανισμός για περίπου 25 κλάδους. Κάθε χρόνο φιλοξενεί περισσότερες από 80 κλαδικές και άλλες εκθέσεις, εκδηλώσεις άλλων φορέων και Special Events στην Κολωνία και στις σημαντικότερες διεθνείς αγορές. Στον κλάδο τροφίμων & ποτών η Koelnmesse αποτελεί τον κορυφαίο διοργανωτή εκθέσεων παγκοσμίως. Εκθέσεις όπως η Anuga, η ISM, η Anuga FoodTec αποτελούν ναυαρχίδες του portfolio της.

Μέσω των θυγατρικών και των αντιπροσωπειών σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

2,6 εκατομμύρια επισκέπτες από περισσότερα από 200 κράτη και σχεδόν 47.600 εκθέτες από πάνω από 120 χώρες συμμετέχουν τακτικά στις εκδηλώσεις του εκθεσιακού οργανισμού της Κολωνίας.

Το εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας - με 284.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας είναι το πέμπτο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο παγκοσμίως, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης και είναι πολύ καλά συνδεδεμένο με το εθνικό και το διεθνές δίκτυο συγκοινωνιών. Διαθέτει 11 αίθουσες, 38 καταστήματα εστίασης, ATMs, ταχυδρομείο ενώ ο υπαίθριος χώρος ανέρχεται σε 100.000 τ.μ. 

Ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είναι από τους υψηλότερους στον κόσμο: κατά μέσον όρο 70% των εκθετών και πάνω από ένα τρίτο των επισκεπτών προέρχονται από το εξωτερικό.

Επίσημη ιστσελίδα: www.koelnmesse.com 

Νέα

Εκθέσεις στην Κολωνία: