Κολωνία

Koelnmesse GmbH

Η Koelnmesse GmbH είναι ο Νο 1 εκθεσιακός οργανισμός για περίπου 25 κλάδους. Κάθε χρόνο φιλοξενεί περισσότερες από 80 κλαδικές και άλλες εκθέσεις, εκδηλώσεις άλλων φορέων και Special Events στην Κολωνία και στις σημαντικότερες διεθνείς αγορές. Στον κλάδο τροφίμων & ποτών η Koelnmesse αποτελεί τον κορυφαίο διοργανωτή εκθέσεων παγκοσμίως. Εκθέσεις όπως η Anuga, η ISM, η Anuga FoodTec αποτελούν ναυαρχίδες του portfolio της.

Μέσω των θυγατρικών και των αντιπροσωπειών σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αφρική και Αυστραλία έχει παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες.

2,6 εκατομμύρια επισκέπτες από περισσότερα από 200 κράτη και σχεδόν 47.600 εκθέτες από πάνω από 120 χώρες συμμετέχουν τακτικά στις εκδηλώσεις του εκθεσιακού οργανισμού της Κολωνίας.

Το εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας - με 284.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας είναι το πέμπτο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο παγκοσμίως, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης και είναι πολύ καλά συνδεδεμένο με το εθνικό και το διεθνές δίκτυο συγκοινωνιών. Διαθέτει 11 αίθουσες, 38 καταστήματα εστίασης, ATMs, ταχυδρομείο ενώ ο υπαίθριος χώρος ανέρχεται σε 100.000 τ.μ. 

Ο διεθνής χαρακτήρας της έκθεσης είναι από τους υψηλότερους στον κόσμο: κατά μέσον όρο 70% των εκθετών και πάνω από ένα τρίτο των επισκεπτών προέρχονται από το εξωτερικό.

Επίσημη ιστσελίδα: www.koelnmesse.com 

#B-SAFE4business

Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι η δικτύωσή σας είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής και επιτυχής, ακόμη και σε περιόδους πανδημίας, έχουμε αναπτύξει μια σειρά μέτρων σύμφωνα με σχετικό Διάταγμα του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και σε στενή συνεργασία με τις αρχές της Κολωνίας. Στόχος μας: να εγγυηθούμε την επαγγελματική προστασία στο υψηλότερο επίπεδο και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο η επιχείρησή σας μπορεί να αναπτυχθεί ξανά. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Συνοπτικά τα μέτρα προστασίας που αφορούν:

Νέα

Εκθέσεις στην Κολωνία: