ISM

Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ

Ημερομηνία: 30.01. - 02.02.2022
Τοποθεσία: Κολωνία

Από 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2022 σας περιμένει στην Κολωνία και πάλι ολόκληρη η ποικιλία γλυκών και σνακ, στην παγκοσμίως μεγαλύτερη έκθεση ζαχαρωδών και σνακ, την ISM. Στο ολοκληρωμένο φάσμα των προσφερόμενων προϊόντων αντανακλάται το σύνολο της παγκόσμιας αγοράς.

Στην ISM 2020 συμμετείχαν περισσότερες από 1.774 εταιρείες ως εκθέτες ενώ ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών ξεπέρασε τους 37.000. Ηχηρή ήταν και η συμμετοχή της Ελλάδας με τους Έλληνες εκθέτες να παρουσιάζουν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε συνολική έκταση πάνω από 1.300 τ.μ.!

Μόνο η Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ ISM σας δίνει την ευκαιρία σε 4 μέρες να γνωρίσετε την παγκόσμια προσφορά γλυκών και σνακ και να αναπτύξετε επιχειρηματικές σχέσεις που θα συμβάλλουν σημαντικά στην εξωστρέφεια της επιχείρησής σας.

Οι κύριες κατηγορίες των προϊόντων που παρουσιάζονται είναι:

Σοκολάτα, Προϊόντα σοκολάτας, Ζαχαρώδη παρασκευάσματα, Μπισκότα, Παγωτό, Κατεψυγμένα είδη ζαχαροπλαστικής, Ξηροί καρποί, Σνακ, Αλμυρά σνακ, Σνακ από φρούτα και λαχανικά, Πρωινό.

Παράλληλα με την ISM πραγματοποιείται κάθε χρόνο και η ProSweets Cologne, η μόνη εμπορική έκθεση που καλύπτει το πλήρες φάσμα των συστατικών και των συσκευασιών, καθώς και τις τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας για τη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής και σνακ.

Σημαντικές πληροφορίες για την ISM 2022

Προϋποθέσεις διεξαγωγής
Οι τρέχουσες συνθήκες επιβάλλουν τη διεξαγωγή της ISM 2022 για εμβολιασμένους, νοσήσαντες και τους αρνητικούς σε διαγνωστικούς ελέγχους. Υπό αυτές τις συνθήκες, τη σχετική νομοθεσία του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας επιτρέπει τη διεξαγωγή εμπορικών εκθέσεων ανεξάρτητα από το πόσο υψηλό είναι το ποσοστό επταήμερης επίπτωσης. 

Status Quo - Εκθέτες
Η τρέχουσα κατάσταση, με περίπου 1.150 εκθέτες και μια πληρότητα χώρου 70% σε σύγκριση με τη μεγάλη επετειακή ISM του 2020, δείχνει ότι ο κλάδος είναι έτοιμος για την ISM 2022. Η έκθεση για  καλύπτει συνολικά επτά αίθουσες και με εκθέτες από 66 χώρες, συμπεριλαμβανομένων επίσης εταιρειών από τη Βόρεια Αφρική, τη Νότια Αμερική και την Ασία, επιδεικνύει το συνηθισμένο υψηλό επίπεδο διεθνικότητας. Συνολικά, έχουν εγγραφεί 27 εθνικά περίπτερα χωρών από 20 χώρες. Οι συμμετοχές χωρών με τον μεγαλύτερο αριθμό εκθετών προέρχονται από το Βέλγιο, την Τουρκία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, τις Κάτω Χώρες, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πολωνία και τις ΗΠΑ. Το βρετανικό εθνικο περίπτερο υπέστη πλήγμα από τον προσωρινό χαρακτηρισμό του Ηνωμένου Βασιλείου ως περιοχή παραλλαγής του ιού από τις 20 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 4 Ιανουαρίου 2022.
Μεταξύ άλλων, θα συμμετέχουν οι εταιρείες: (Βέλγιο), ・Cémoi・ (Γαλλία), ・Cloetta・ (Κάτω Χώρες), ・Colombina・ (Κολομβία), ・Elvan・ (Τουρκία), ・Fazer・ (Φινλανδία), Frankonia・(Γερμανία),・ICAM・(Ιταλία),・Kambly・(Ελβετία),・Lambertz・(Γερμανία),・Loacker (Ιταλία),・Manner・(Αυστρία), ・Millano・(Πολωνία),・Nestlé・Italiana (Ιταλία),・Ragolds・(Γερμανία),・Riclan・(Βραζιλία),・Roshen・(Ουκρανία),・Rübezahl・(Γερμανία), ・Sölen・(Τουρκία),・Toms・(Δανία),・Trolli・(Γερμανία),・United・Confectioners・(Ρωσία),・Wawel・(Πολωνία)・καθώς και WAWI・(Γερμανία).

Status Quo - Επισκέπτες
Λάβετε υπόψη η πλειονότητα των κρατήσεων επισκεπτών κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων εβδομάδων πριν από την έκθεση και ότι οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή (20 ημέρες πριν από την ISM) μπορούν να δώσουν μόνο μια πολύ περιορισμένη εικόνα της κατάστασης των επισκεπτών.
Η προπώληση των εισιτηρίων των επισκεπτών, σύμφωνα με τη σημερινή ημερομηνία, ανέρχεται στο 60% σε σύγκριση με την ίδια χρονική στιγμή το 2020. Μεταξύ των κορυφαίων αγοραστών που θα επισκεφθούν την έκθεση είναι οι: Aldi, Ameel Candy World, Catz BV, Copar B.V., CTC Australia, Edeka, Galeria Markthalle, Gebr. Heinemann, Hagen Grote, Kaufland, Lekkerland, Metro, Optimum Buying, REWE, Spar, Suntjens, Sweet and Candy Netherlands.

Βασικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας 
- Η χρήση ιατρικής μάσκας προσώπου 
- Η τήρηση μιας ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου από άλλους συμμετέχοντες. Είναι δυνατόν να μην τηρηθεί για πολύ μικρά χρονικά διαστήματα (π.χ. όταν περνάει ο ένας από τον άλλον) 
- Οι μάσκες προσώπου δεν απατείται να φοριούνται κατά τη διάρκεια των δειγματοληψιών στα περίπτερα της έκθεσης ή στους χώρους εστίασης.

Ταξίδι
Οι συμμετέχοντες σε εμπορικές εκθέσεις μπορούν γενικά να εισέλθουν στη Γερμανία. Αυτό ισχύει επίσης για άτομα από περιοχές υψηλού κινδύνου και για μη εμβολιασμένα άτομα. Οι τελευταίοι πρέπει να τηρούν ειδικούς κανονισμούς. Μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες εδώ:
https://www.auma.de/en/exhibit/legal-matters/entry-requirements 

Κολωνία
Για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, τα ξενοδοχεία δέχονται εμβολιασμένους, νοσήσαντες και τους αρνητικούς σε διαγνωστικούς ελέγχους. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα ταξί δέχονται επίσης τις τρεις ομάδες. Τα εστιατόρια δέχονται μόνο εμβολιασμένους και νοσήσαντες (εξαίρεση αποτελούν τα εστιατόρια στο εκθεσιακό κέντρο. Εδώ μπορούν να δειπνήσουν και τα άτομα που έχουν υποβληθεί σε έλεγχο). Τα καταστήματα take-away είναι ανοικτά σε όλους.

ISM @home

01.02. - 02.02.2022 και μέχρι 30.04.2022 on demand!

Όπου και αν βρίσκεστε, είστε εκεί! Είτε είστε εκθέτης και παρουσιάζετε τα προϊόντα και τις προτάσεις σας, είτε εμπορικός επισκέπτης: η ISM @home διασφαλίζει ότι μπορείτε να δικτυωθείτε φυσικά και ψηφιακά με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων του κλάδου το 2021 και να παραμείνετε ενημερωμένοι για όλα τα τρέχοντα θέματα.

Από πάνελ, διαδικτυακά σεμινάρια, παρουσιάσεις εταιρειών και προϊόντων έως την ψηφιακή αίθουσα συνεδριάσεων, υπάρχει κάτι για όλους - και αυτό ξεπερνάει τα όρια ενός εκθεσιακού κέντρου. Χρησιμοποιήστε τις πολλές δυνατότητες που σας προσφέρει η ISM @home.

Υβριδική (Φυσική + Ψηφιακή) συμμετοχή: Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία στην έκθεση, θα έχουν "βασική" παρουσία και στην ψηφιακή έκθεση. Τους δίνεται η δυνατότητα να αναβαθμίσουν το πακέτο ψηφιακής συμμετοχής τους επιλέγοντας μεταξύ των 3 πακέτων αναβάθμισης (Plus: €410 / Pro: €1.160 / Premium: €2.460).

Μόνο ψηφιακή συμμετοχή: Το κόστος της "βασικής" παρουσίας για τους εκθέτες που θα αποφασίσουν να συμμετέχουν μόνο ψηφιακά, διαμορφώνεται ως εξής:
€1.800 participation fee + €1.069 Marketing package = €2.869.
Επιπλέον, δίνεται και σε αυτούς η δυνατότητα να αναβαθμίσουν το πακέτο ψηφιακής συμμετοχής τους επιλέγοντας μεταξύ των 3 πακέτων αναβάθμισης (Plus: €410 / Pro: €1.160 / Premium: €2.460).

Επίσημη ιστοσελίδα: www.ism-cologne.com

Επόμενη έκθεση:

ISM | Διεθνής Έκθεση Ζαχαρωδών και Σνακ

Για εκθέτες

Κόστος ενοικίασης εκθεσιακής επιφάνειας  
για αιτήσεις μέχρι 30.04.2021 188,00 EUR/m2
για αιτήσεις από 01.05.2021 235,00 EUR/m2

Για επισκέπτες

Το Online Ticket Shop της έκθεσης δεν είναι ακόμα διαθέσιμο.

Χρήσιμες πληροφορίες