ΙΒΑ

Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

iba 2023 - Μόναχο, 22. – 26.10.2023

iba Connecting Experts - 25. – 28.10.2021

 

Κάθε τρία χρόνια διοργανώνεται στο Μόναχο η Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ΙΒΑ. Εδώ και πολλά χρόνια η ΙΒΑ θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα της βιομηχανίας. Ο συνεχώς αυξανόμενος αριθμός των εκθετών και επισκεπτών μετέβαλε αυτήν την έκθεση σε "παγκόσμια αγορά της βιομηχανικής αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής".

Μια σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων και συμποσίων πάνω σε σύγχρονα θέματα της βιοτεχνίας, της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, καθώς και συναντήσεις μελών Διοικητικών Σωματείων και Συνδέσμων του κλάδου πλαισιώνουν την έκθεση.

iba Connecting Experts (25. – 28.10.2021)

Πληροφορίες

Λόγω της αναβολής της προγραμματισμένης έκθεσης για το έτος 2021, οι διοργανωτές και η Ομοσπονδία Γερμανών Αρτοποιών επιθυμούν να φέρουν κοντά τη βιομηχανία της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής για δεύτερη φορά μέσα στο 2021 ψηφιακά, με τη διοργάνωση του iba Connecting Experts, που θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 28 Οκτωβρίου 2021.

Ειδικότερα το iba Connecting Experts είναι μια δοκιμασμένη πλατφόρμα, η οποία έκανε την πρώτη της εμφάνιση με μεγάλη επιτυχία στα μέσα Μαρτίου 2021 και έχει σκοπό να διατηρήσει ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας του κλάδου, όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επαγγελματικές διαλέξεις, παρουσιάσεις καινοτομιών αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία δικτύωσης της ψηφιακής πλατφόρμας.

https://www.iba.de/en/messe/ibaconnecting-experts-review/?dt=622 

Επόμενη έκθεση:

iba | Διεθνής Έκθεση Μηχανημάτων Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής

Χρήσιμες πληροφορίες