4 – 6 Οκτωβρίου 2022 η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL

Για τις 4 με 6 Οκτωβρίου 2022 έχει προγραμματιστεί η επόμενη Διεθνής Έκθεση Ακινήτων και Επενδύσεων, EXPO REAL, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η EXPO REAL 2021, η οποία έλαβε χώρα από 11-13 Οκτωβρίου, φιλοξένησε 1.198 εκθέτες από 29 χώρες και καλωσόρισε συνολικά 19.200 ενδιαφερόμενους από 52 χώρες, οι οποίοι βρέθηκαν στο Μόναχο μετά από δύο χρόνια και τόνισαν ότι η διεξαγωγή της EXPO REAL σηματοδότησε την επιστροφή των εκθέσεων, μετά την πανδημική «περιπέτεια». Μεταξύ των ενδιαφερόμενων στη διάρκεια της έκθεσης, ήταν και οι συμμετέχοντες στην Επιχειρηματική αποστολή, που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Παράλληλα, η EXPO REAL 2021 προσέφερε στους ενδιαφερόμενους, που δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στη Γερμανία, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ψηφιακά ομιλίες και κύκλους συζητήσεων καθώς και παρουσιάσεις νεοφυών επιχειρήσεων, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες έως τα μέσα του Νοεμβρίου 2021 στην ιστοσελίδα της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι, η EXPO REAL, η διεθνής πλατφόρμα για την επικοινωνία και δικτύωση στον κλάδο των επαγγελματικών ακινήτων, απευθύνεται σε αρμόδιους λήψης αποφάσεων τμημάτων ακινήτων, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, βιομηχανιών, εμπορικών εταιρειών, καθώς και του δημοσίου τομέα, των δήμων - κοινοτήτων και περιφερειών. Στο κοινό της διοργάνωσης περιλαμβάνονται επίσης facility managers, στελέχη κλαδικών εκδοτικών οίκων και οργανισμών προώθησης της οικονομίας, σύμβουλοι ακινήτων, διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων, τραπεζών και χρηματοοικονομικών ιδρυμάτων, ιδιωτικοί και θεσμικοί επενδυτές, σύμβουλοι περιουσίας, ασφαλιστικοί σύμβουλοι, διαχειριστές ακινήτων, αρχιτέκτονες και στελέχη τεχνικών εταιριών.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες για την έκθεση, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://exporeal.net/.