Με δυναμική παρουσία το 4ο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στην FOOD & LIFE 2017, στο Μόναχο

Με έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δίνει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOOD & LIFE, που θα διεξαχθεί από τις 29 Νοεμβρίου μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Μόναχο και η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη καταναλωτική B2C έκθεση τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας.

Οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτεροστην αίθουσα C3, stand C3.724, της διοργάνωσης είναι οι: ΑΜΑΛΙ  ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ (οπωρικά ξύδια, μικρογεύματα, γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, κρασιά, οινοπνευματώδη, μέλι, ταχίνι, ζυμαρικά, μανιτάρια, ελαιόλαδο, σνακ, όσπρια, βότανα, μπαχαρικά, αποξηραμένα φρούτα, superfoods, ξηροί καρποί), ΑΝΘΗΔΩΝ (έξτρα παρθένο ελαιόλαδο), ATALANTI - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΕΣΤΑΚΟΥ (βιολογικές ελιές και πάστα ελιάς), ΓΛΥΚΑΚΙ (γλυκά κουταλιού, γλυκά ταψιού, γλυκά με αρωματικά, μαρμελάδες, αποξηραμένα σύκα, μπάρες, μπισκότα, επαλείμματα), ΔΟΥΓΕΚΟΣ Δ. ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΪΑ-ΠΟΤΟΠΟΙΪΑ (αποστάγματα, τσίπουρο, ηδύποτα), ΕΥΒΟΪΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ (μελισσοκομικά προϊόντα), ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΟΣΧΟΥΤΑ (βιολογικά - αποξηραμένα σύκα, σύκα γεμιστά, παστέλια, συκόμελο, κυδωνόπαστο, ελιές), LAURUS NOBILIS (σαπούνια, κηραλοιφές, άλατα), STAYIA FARM  (μέλι, βασιλικός πολτός, μέλι με χρυσό, προϊόντα super bee, παστέλι, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο), ΣΥΚΟΦΑΓΟΣ (αποξηραμένα σύκα, σαλάμι σύκου) και ΤΖΙΒΑΝΗΣ Α.Ε.  BIOWINES (βιολογικοί οίνοι).

Η διοργάνωση του Ελληνικού Περιπτέρου γίνεται για 4η φορά από το μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, την εταιρία K.L.Ni. Promotion, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Επίσης, στην έκθεση θα συμμετάσχουν και δύο ανεξάρτητοι Έλληνες εκθέτες, οι εταιρίες: CRETAN PRODUCTS KAKOULAKI – ΜΙΤΑΤΟ ΓΡΥΛΛΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ (ελαιόλαδο, ελιές, πάστα ελιάς, λιαστή ντομάτα, άγριες αγκινάρες και τυροκομικά προϊόντα), (αίθουσα B3, stand B3.561) και DIVINUM (βότανα, μπαχαρικά, τσάϊ  με γεύσεις, σαλέπι, superfoods, κεραλοιφές, φυτικές σταγόνες, αιθέρια και φυτικά έλαια, φυτικά καλλυντικά, χειροποίητα σαπούνια και α’ ύλες), (αίθουσα C3, stand C3.647).

Να σημειωθεί ότι στην έκθεση λαμβάνουν μέρος αποκλειστικά παραγωγοί και εταιρίες με προϊόντα και σπεσιαλιτέ ανώτερης παραγωγικής και γευστικής ποιότητας, χειροποίητα, μη βιομηχανοποιημένα, μη μεταλλαγμένα, καθώς και με βιολογικά προϊόντα. Με αυτά τα εκλεκτά προϊόντα των Ελλήνων παραγωγών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί show μαγειρικής (αίθουσα Hall C3 – Kochbühne), αφιερωμένο στην Περιφέρεια, όπου η executive chef, Ευαγγελία Καρκαμπίτσα, θα μαγειρέψει συνταγές της νέας ελληνικής κουζίνας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί για πληροφορίες να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και στην Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.food-life.com και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr