Ακυρώθηκαν, λόγω κορωνοϊού, οι εκθέσεις HANNOVER MESSE και TWENTY2X

Ακόμη δύο διεθνείς διοργανώσεις του Εκθεσιακού Οργανισμού του Αννοβέρου Deutsche Messe AG, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ακυρώθηκαν, με στόχο την προστασία του κοινού από τις επιπτώσεις που προκαλεί η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού.

Η πρώτη διοργάνωση αφορά στη Διεθνή Βιομηχανική Έκθεση HANNOVER MESSE, τη σημαντικότερη και μεγαλύτερη στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών παγκοσμίως εδώ και χρόνια.

Η έκθεση είχε αρχικά αναβληθεί για τις 13. – 17. Ιουλίου 2020, ωστόσο ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Αννοβέρου λαμβάνοντας υπόψη του τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τον CoronaVirus, αποφάσισε την ακύρωσή της, ορίζοντας ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της το διάστημα 12. - 16 Απριλίου 2021.

Η δεύτερη διοργάνωση που ακυρώθηκε είναι η TWENTY2X, η νέα έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η έκθεση, που επικεντρώνεται στις τεχνολογίες πληροφορικής και στο ρόλο τους για την αναβάθμιση των νεοτεχνολογικών υποδομών των ΜμΕ, αρχικά είχε προβλεφθεί να διεξαχθεί φέτος Μάρτιο, ωστόσο λόγω του κορωνοϊού μεταφέρθηκε για τον ερχόμενο Ιούνιο, ενώ προημερών ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Αννοβέρου αποφάσισε την ακύρωσή της. Ως νέα ημερομηνία διεξαγωγής της ορίσθηκε το διάστημα 09. -11. Μαρτίου 2021.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δύο προαναφερόμενες εκθέσεις κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ.: 210 64 19 019 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr.