Ακυρώθηκαν οι Διεθνείς Εκθέσεις ISM 2021 και ProSweets Cologne 2021 στην Κολωνία λόγω πανδημίας

Την ακύρωση των διεθνών εκθέσεων του κλάδου ζαχαρωδών και σνακ, ISM 2021 και ProSweets Cologne 2021, που ήταν προγραμματισμένες να διεξαχθούν 31.01.21 - 03.02.2021, αποφάσισαν οι διοργανωτές του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, τον οποίο στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Οκτώβριο υπήρχε αισιοδοξία ότι θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν οι εκθέσεις με τα μέτρα προστασίας, που είχε σχεδιάσει ο Εκθεσιακός Οργανισμός, η επιδείνωση των δεικτών της πανδημίας μέσα στον Νοέμβριο, σε όλο τον κόσμο, οδήγησε πολλές εταιρείες στην ακύρωση της συμμετοχής τους.

«Η εξέλιξη της πανδημίας και των συνεχιζόμενων αυστηρών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, μας ανάγκασαν να λάβουμε αυτά τα δραστικά μέτρα» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εκθεσιακού Οργανισμού της Κολωνίας, Gerald Böse.

Σημειώνεται ότι, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να ακυρώσουν όλες τις εκθέσεις που ήταν προγραμματισμένες να πραγματοποιηθούν μέχρι και τέλη Φεβρουαρίου.

Οι επόμενες ISM 2022 και ProSweets Cologne 2022 θα διεξαχθούν από 30.01. έως 02.02.2022.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 027, E-Mail:koelnmesse@ahk.com.gr ή να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης:  www.ism-cologne.com.