Από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών ISPO MUNICH 2020

Τις “πύλες” της από 26 έως 29 Ιανουαρίου 2020 ανοίγει η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO MUNICH 2020, η οποία θα λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου, που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση με μεγάλη επιτυχία και την οποία το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η ISPO MUNICH αναφέρεται σε οκτώ βασικούς τομείς: Snow sports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Team sports, Vision, Innovation & Industry Services και Manufacturing & Suppliers. Την έκθεση πλαισιώνει ένα πλήρες πρόγραμμα από συνέδρια και θεματικά events και διαθέτει συνολικά 18 αίθουσες στο δυναμικό της.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία διοργάνωση συγκεντρώθηκαν πάνω από 80.000 εμπορικοί επισκέπτες από 120 χώρες, οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση, για να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου των αθλητικών ειδών, ενώ παράλληλα σημειώθηκε νέο ρεκόρ συμμετοχής με τον αριθμό των εκθετών να φθάνει τους 2.943.

Η ευνοϊκή χειμερινή σεζόν αλλά και το ευρύ φάσμα προσφορών, που παρουσιάζει η ISPO MUNICH, ενισχύουν τη θετική ατμόσφαιρα της έκθεσης, ενώ στις ενότητες που ξεχωρίζουν, περιλαμβάνονται τα θέματα της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης αλλά και η παρουσία του eSports, το σπορ της ψηφιακής γενιάς, όπου συγκεντρώνονται έμπειροι gamers και παίζουν μπροστά στο κοινό παιχνίδια γύρω από τον αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου έχει αναλάβει τη διοργάνωση επιπλέον συνεδρίων και summits στο Μόναχο, όπως το ISPO Digitalize Summit στις 01. – 02.07.2020, αλλά και εκθέσεων σε άλλες ηπείρους και πιο συγκεκριμένα στην Ασία με την ISPO BEIJING 2020, στις 12. - 15.02.2020 στο Πεκίνο και με την ISPO SHANGHAI 2020, στις 02.- 04.07.2020 στη Σαγκάη. Για δεύτερη φορά πρόκειται επίσης να λάβει χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, στις 28.06.-01.07.2020 η έκθεση Outdoor by ISPO, μία έκθεση που επικεντρώνεται στα σπορ εξωτερικού χώρου και που κατά την πρώτη της εμφάνιση, συγκέντρωσε 1.018  διεθνείς εκθέτες και περισσότερους από 22.000 εμπορικούς επισκέπτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλες τις παραπάνω διοργανώσεις, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037, ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.ispo.com.