Ελληνική Εμπορική Αποστολή στην IFAT EURASIA 2017 στην Κωνσταντινούπολη Messe Muenchen 09.03.17

Ελληνική Εμπορική Αποστολή στη Διεθνή Έκθεση Ύδατος, Αποχέτευσης, Ανακύκλωσης, Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαριότητας Πόλης, IFAT EURASIA, στην Κωνσταντινούπολη οργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, για εκπροσώπους εταιριών ύδρευσης και αποχέτευσης.

Την ομάδα των Ελλήνων υποδέχθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Istanbul Expo Center, η κα Katharina Schlegel, Exhibition Director IFAT Trade Fairs Abroad, του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου. Η εκπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κα Αθηνά Θεοφανίδου, συνόδευσε την εμπορική αποστολή, ξεναγώντας την στους χώρους της έκθεσης και σε μεμονωμένα περίπτερα. Η αποστολή δεν παρέλειψε να επισκεφθεί την ελληνική εταιρία ENVIROPLAN SA, καθώς και το Ομαδικό Γερμανικό Περίπτερο που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας (BMWi), του Γερμανικού Συνδέσμου Εμπορικών Εκθέσεων (AUMA) και της Γερμανικής Ένωσης Υδάτων, Λυμάτων και Αποβλήτων (DWA).

Η  IFAT EURASIA 2017, η οποία ξεκίνησε να διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, με σκοπό να διευρυνθεί το διεθνές δίκτυο των εκθέσεων, αλλά και να δημιουργηθεί μια πλατφόρμα για την περιβαλλοντική τεχνολογία σε μια πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη αγορά, όπως η Τουρκία, παρουσίασε πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα, καλωσορίζοντας 230 επιχειρήσεις – εκθέτες και 11.326 ενδιαφερόμενους από 68 χώρες.

Η επόμενη IFAT EURASIA πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, την Άνοιξη του 2019.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο ενημερώνει, ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί, για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα της έκθεσης, να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 64 19 037 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr