Ελληνική συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών του Μονάχου

Η ελληνική εταιρία Fieratex SA συμμετείχε μεταξύ 2.943 εκθετών – νέο ρεκόρ συμμετοχής - στην 79η Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO Munich, που διεξάγεται κάθε χρόνο, στη Γερμανία, από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου.

Η ISPO Munich 2019 συγκέντρωσε πάνω από 80.000 εμπορικούς επισκέπτες από 120 χώρες, οι οποίοι ήρθαν στην έκθεση, για να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις του κλάδου των αθλητικών ειδών. Σημειώνεται ότι η ISPO Munich διαθέτει συνολικά 18 αίθουσες, ενώ περιλαμβάνει οκτώ βασικούς τομείς που είναι: Snowsports, Outdoor, Health & Fitness, Urban, Teamsports, Vision, Innovation & Industry Services και Manufacturing & Suppliers. 

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την υψηλή συμμετοχή επισκεπτών, καθώς και από το γενικότερο επίπεδο της διοργάνωσης. Η ευνοϊκή χειμερινή σεζόν, αλλά και το ευρύ φάσμα προσφορών, που παρουσιάζει η ISPO Munich, ενίσχυσαν τη θετική ατμόσφαιρα της έκθεσης. Καταλυτικό ρόλο στη διοργάνωση έπαιξαν τα θέματα της Βιωσιμότητας, της Ψηφιοποίησης, καθώς και η πρώτη εμφάνιση της eSports, το σπορ της Ψηφιακής γενιάς, όπου πιο συγκεκριμένα συγκεντρώθηκαν έμπειροι gamers και έπαιξαν μπροστά στο κοινό παιχνίδια γύρω από τον αθλητισμό. Επίσης, highlight της έκθεσης, ήταν η ISPO Munich Night Run, που πραγματοποιήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου και συμμετείχαν 650 άτομα, αριθμός ρεκόρ για το event! 

Η επόμενη διοργάνωση της ISPO Munich θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Ιανουαρίου 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση έχει στο δυναμικό της τρεις διοργανώσεις και μία συνάντηση κορυφής. Πιο αναλυτικά, η προσεχής έκθεση είναι η OutDoor από την ISPO, η οποία θα διεξαχθεί στις 30.06. – 03.07.2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, τη σκυτάλη μετά θα πάρει το διήμερο Συνέδριο Κορυφής ISPO Digitalize Summit από τις 3 έως 4 Ιουνίου και η συνέχεια θα δοθεί στην ασιατική ήπειρο, όπου θα φιλοξενηθεί η ISPO Shanghai στις 05.- 07.07.2019 στη Σαγκάη στο Εκθεσιακό Κέντρο Shanghai New International Expo Center (SNIEC). Τέλος, το 2020 θα πραγματοποιηθεί η ISPO Beijing, από τις 12 έως τις 15 Φεβρουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο China International Exhibition Center (CIEC).

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή της σε όλες τις παραπάνω διοργανώσεις, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ. 210 64 19 037 ή να ανατρέξει στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα: www.ispo.com.