Με Ομαδικό Περίπτερο στην iENA το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση για Ιδέες, Εφευρέσεις και Νέα Προϊόντα, iENA, που θα πραγματοποιηθεί φέτος στη Νυρεμβέργη, από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 1 Νοεμβρίου, οργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ως επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι εφευρέσεις, που θα φιλοξενηθούν στην iENA, θα ξεπεράσουν τις 800, προερχόμενες από 30 εθνικές αγορές, ενώ την έκθεση υπολογίζεται ότι θα επισκεφθούν 12.000 επαγγελματίες από 40 χώρες. Οι συμμετέχουσες εταιρίες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις εφευρέσεις τους, όπως και τα προϊόντα τους σε πιθανούς πελάτες και επενδυτές, αναζητώντας ευκαιρίες ανάπτυξης και εξωστρέφειας.

Ανάλογες ευκαιρίες θα έχουν και όσες εταιρίες από την Ελλάδα συμμετάσχουν στο Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητήριου, καθότι μέσω αυτού θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια διεθνοποιημένη αγορά, η οποία θα συγκεντρώσει τις πλέον «φιλόδοξες» - καινοτόμες ιδίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της έκθεσης πρόκειται να απονεμηθούν διακρίσεις για τις καλύτερες εφευρέσεις, ενώ τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Κορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στην iENA 2020, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να ανατρέξει στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις http://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/iena/ καθώς και στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.iena.de ή να επικοινωνήσει στο τηλ. 210 6419021 και στο E-Mail: s.theofanidou(at)ahk.com.gr.