Στις 14 – 16 Οκτωβρίου 2020 η 6η Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης Insights-X

Η Διεθνής Έκθεση Χαρτικών, Εξοπλισμού Γραφείου, Αναλωσίμων και Γραφικής Ύλης, Insights-X, ανακοίνωσε τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της για το 2020 κι έτσι θα λάβει χώρα για έκτη συνεχή χρονιά από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου, στις αίθουσες 10, 11 και 12 του εκθεσιακού κέντρου της Νυρεμβέργης.

Στη φετινή πέμπτη διοργάνωση του Οκτωβρίου, δυναμικό παρόν με επτά εκθέτες έδωσε η Ελλάδα. Ειδικότερα, συμμετείχαν -όπως και πέρυσι- οι Creative Concepts Hellas SA, Diakakis Imports SA, GIM SA, Graffiti SA, LYC SAC A. Lykogiannis & CO., και SKAG – TH. SKAGIAS SA. Για πρώτη φορά έλαβε μέρος και η εταιρία POLO SA.

Συνολικά στη διάρκεια της έκθεσης 321 εκθέτες από 41 χώρες παρουσίασαν τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες τους από τον τομέα των ειδών γραφείου, του σχολείου και του χόμπι, ενώ 5.669 κορυφαίοι επαγγελματίες επισκέπτες από 85 χώρες (3% περισσότεροι σε σχέση με το 2018) επισκέφθηκαν την έκθεση.

Ο Ernst Kick, Διευθύνων Σύμβουλος της  έκθεσης, δηλώνει: «Από την αρχή, ο στόχος μας για την Insights-X ήταν να δημιουργήσουμε μια έκθεση υψηλής ποιότητας με μοναδική ατμόσφαιρα. Το 56% των εκθετών και το 43% των επισκεπτών που ταξιδεύουν στη Νυρεμβέργη από το εξωτερικό, χαρίζουν στην έκθεση το διεθνή της χαρακτήρα, που ξεπέρασε τις προσδοκίες μας. Τα θετικά σχόλια που λάβαμε και το εξαιρετικό αποτέλεσμα της Insights-X επιβεβαιώνουν ότι το δικό μας προσαρμοσμένο “concept” έχει υιοθετηθεί από όλα τα μέλη του κλάδου. Αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε μία έκθεση υψηλής ποιότητας με προσωπικό χαρακτήρα».

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν ομιλίες και ειδικές εκδηλώσεις. Στην Insights Arena διοργανώθηκαν δημιουργικές ομαδικές δραστηριότητες από επώνυμες εταιρίες, που σκοπό είχαν να δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν καλύτερα τα  διάφορα χαρτικά και σχολικά είδη. Επιπλέον, στην Insights Arena δημιουργήθηκε ένας φιλόξενος χώρος -με μπουφέ φαγητό και ποτό- όπου  οι εκπρόσωποι από τους κλάδους του εμπορίου και της βιομηχανίας είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν για ένα χαλαρό, άλλα πάντα ουσιαστικό διάλογο συνεργασίας.

Σημειώνεται ότι 70 εταιρίες - ανάμεσά τους και 4 ελληνικές -, εκθέτουν στην Insights-X από την πρώτη  φορά διοργάνωσης και τιμήθηκαν με ένα βραβείο από τους διοργανωτές της έκθεσης. Οι ελληνικές εταιρίες είναι οι Creative Concepts Hellas SA, Diakakis Imports SA, GIM SA και Graffiti SA.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος της έκθεσης Insights-Χ για την Ελλάδα και την Κύπρο, καλεί κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία, που επιθυμεί να συμμετάσχει στην επόμενη διοργάνωση, να επικοινωνήσει στο τηλ.: 210 64190419, E-Mail: d.kaliva(at)ahk.com.gr καθώς και να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της έκθεσης www.insights-x.com και την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr Σημειώνεται ότι οι αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 31.12.19 θα λάβουν προνομιακή τιμή στην ενοικίαση του χώρου.