Στις 8 – 10 Ιουνίου 2021 η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων, CastForge

Από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου 2021 θα λάβει χώρα η Διεθνής Έκθεση Επεξεργασίας Χυτών και Σφυρήλατων CastForge, στη Στουτγκάρδη, όπου κατασκευαστές εξαρτημάτων ή εξειδικευμένοι επεξεργαστές θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους και θα έλθουν σε επαφή με διεθνείς αγοραστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων εταιρειών από όλους τους σχετικούς κλάδους της βιομηχανίας.

Η έκθεση αφορά στους τομείς κατασκευών μηχανών και εγκαταστάσεων, τεχνολογίας κίνησης, αντλιών και υδραυλικής βιομηχανίας και κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων.

Η πρεμιέρα της CastForge πραγματοποιήθηκε το 2018, με τη συμμετοχή 153 εκθετών από 18 χώρες όπου για πρώτη φορά οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν τη δική τους πλατφόρμα, στην οποία φιλοξενήθηκε στο σύνολό της η αλυσίδα αξίας από τα χυτά ή σφυρήλατα υλικά έως την επεξεργασία μηχανών και τα τελικά τμήματα. Η διοργάνωση κέρδισε την προσοχή 3.700 εμπορικών επισκεπτών.

Σημειώνεται ότι παράλληλα με την CastForge, θα πραγματοποιηθούν και άλλες ενδιαφέρουσες εμπορικές εκθέσεις, συμπεριλαμβανομένης της Molding Expo, η οποία εστιάζει  στην κατασκευή εργαλείων, μοντέλων και καλουπιών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ειδική ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.messe-stuttgart.de/castforge/en/ ή να επικοινωνήσει στα τηλ. 210 64 19 021 και 210 64 19 000.