Τον Δεκέμβριο μετατίθεται η διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2020, στο Μόναχο

Τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοματισμού και Ρομποτικής, automatica 2020, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και με βάση τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας της Γερμανίας και του κρατιδίου της Βαυαρίας, η automatica 2020, μετατίθεται για τις 08. – 11.12.2020.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η automatica θα κάνει την ένατη εμφάνισή της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, εστιάζοντας σε τομείς όπως οι τεχνολογίες συναρμολόγησης και χειρισμού, η ρομποτική, η βιομηχανική επεξεργασία εικόνας, οι «πράσινοι αυτοματισμοί» καθώς και παρεμφερείς τεχνολογίες, ενώ πλαισιώνεται από μια σειρά συνεδρίων και ειδικευμένα workshops.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες και για τη συμμετοχή της στην έκθεση automatica, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.automatica-munich.com