Τρεις ελληνικές εταιρίες στη Διεθνή Έκθεση Ειδών Κιγκαλερίας, Eisenwarenmesse 2018 της Κολωνίας

Οι εταιρίες Conik SA, SMIRDEX S.A. και I. Zoupatzis S.A. έλαβαν μέρος στη Διεθνή Έκθεση Ειδών Κιγκαλερίας, Eisenwarenmesse 2018, που πραγματοποιήθηκε από 4 μέχρι 7 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο της Κολωνίας.

Η Eisenwarenmesse πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και με 2.770 εκθέτες από 58 χώρες και 47.000 εμπορικούς επισκέπτες και αποτελεί μία μεγάλη διεθνή πλατφόρμα εμπορίου για τον κλάδο τις κιγκαλερίας. Σε 144.000 τετραγωνικά μέτρα εκθεσιακού χώρου, ολόκληρη η παγκόσμια βιομηχανία παρουσίασε και φέτος σημαντικές καινοτομίες και προτάσεις, με μία ποικιλία από εργαλεία, εξαρτήματα, στερεωτικά, ασφάλειες και λοιπό εξοπλισμό για βιομηχανικές και οικιακές βελτιώσεις.

Η συγκεκριμένη έκθεση δίνει στις ελληνικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την παγκόσμια προσφορά, να διεισδύσουν σε νέες αγορές και να αυξήσουν τις εξαγωγές τους ενισχύοντας τις πωλήσεις τους.

Η έκθεση θα ανοίξει ξανά τις πύλες της από 1 μέχρι 4 Μαρτίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση και το πρόγραμμα, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ. 210 64 19 028, E-Mail: koelnmesse(at)ahk.com.gr