Τρεις εταιρίες από την Ελλάδα και την Κύπρο στη Διεθνή Έκθεση Οπτικών, opti 2023, στο Μόναχο

Με τη συμμετοχή τριών εταιριών από Ελλάδα και Κύπρο έριξε αυλαία η Διεθνής Έκθεση Οπτικών, opti, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο 13 – 15 Ιανουαρίου 2023.

Ειδικότερα, στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 307 εκθέτες από 28 χώρες, μεταξύ αυτών, οι εταιρίες NEA OPTIKI και OPTICOMM HELLAS από την Ελλάδα, και από την Κύπρο η εταιρία Philippe V, που παρουσίασαν τα προϊόντα τους και τις εξελίξεις του κλάδου των οπτικών, σε περισσότερους από 15.000 εμπορικούς επισκέπτες από 67 χώρες.

Η opti χαρακτηρίστηκε ως κορυφαία στιγμή της βιομηχανίας οπτικών ακριβώς στην αρχή του έτους και κατάφερε να αποτελέσει την πλατφόρμα για επιτυχημένη συνεργασία και περαιτέρω ανάπτυξη παραγγελιών το 2023.

Σημειώνεται ότι η opti διοργανώνεται ετησίως από τον Εκθεσιακό Οργανισμό GHM, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η επόμενη opti θα ανοίξει τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου, στις 12-14.01.2024.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την opti, να απευθύνεται στο Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.opti.de.