Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για εκθέτες στη Διεθνή Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA 2022

Από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2022 θα ανοίξει τις πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών, IFA 2022, στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες, για να λάβουν μέρος ως εκθέτες, έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής έως τις 15 Ιανουαρίου 2022, ενώ όσοι δηλωθούν έως τις 15 Νοεμβρίου 2021 θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν τον χώρο τους σε προνομιακές τιμές (Early Bird).

Σημειώνεται ότι στο δυναμικό της IFA προστέθηκε η «φωτογραφία», η οποία προέκυψε από την πρόσφατη συνεργασία του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου με την Berlin Photo Week, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Arena Berlin.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, λάτρεις των φωτογραφιών, χρήστες smartphone και φωτογραφικών μηχανών DSLR αλλά και επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να «συνδεθούν» μεταξύ τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της φωτογραφίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επερχόμενη IFA 2022 θα κρατήσει το ίδιο φορμάτ με τις προηγούμενες διοργανώσεις και ειδικότερα θα περιλαμβάνει:

  • Την IFA GLOBAL Markets (02. – 04.09.22): Την ιδανική πλατφόρμα B2B συναντήσεων και το σημείο συνάντησης για OEMs και ODMs, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της έκθεσης και πραγματοποιείται στον σταθμό του Βερολίνου.
  • Τη SHIFT Mobility: Ένα φεστιβάλ παγκόσμιων ιδεών, που ερευνά πώς θα αλλάξει η μελλοντική κινητικότητα τον τρόπο που σκεφτόμαστε, ζούμε και κινούμαστε. Τo SHIFT Mobility συνδέει την κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για καταναλωτικά ηλεκτρονικά αγαθά και οικιακές συσκευές, με την ταχέως αναπτυσσόμενη βιομηχανία κινητικότητας, καλύπτοντας όλες τις πτυχές του μελλοντικού οικοσυστήματος κινητικότητας.
  • Την IFA+ Summit - Next level of thinking: Ένα διήμερο συνέδριο, το οποίο σχεδιάζει το ψηφιακό «αύριο» και ανακαλύπτει το μέλλον της high-tech αγοράς, τις νέες μορφές σύνδεσης και τα καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση IFA, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.ifa-berlin.com/.