Κορυφαίοι εκθέτες που συμμετέχουν σε γερμανικές εκθέσεις

Η νέα υπηρεσία «Ηλεκτρονική Προβολή Εταιρειών» μέσω της ειδικής ιστοσελίδας για τις εκθέσεις www.german-fairs.gr, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, έχει ως στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειας των εταιρειών, που συμμετέχουν στις διεθνείς διοργανώσεις των Γερμανικών Εκθεσιακών Οργανισμών, των οποίων επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Επιμελητήριο.

  • Σημειώνεται ότι, η εξωστρέφεια αποτελεί βασικό πεδίο ανάπτυξης για τις ελληνικές εταιρείες, οι οποίες συμμετέχοντας σε εκθέσεις του εξωτερικού, έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν ταχύτατα τις εργασίες τους, μέσα από εμπορικές ή και στρατηγικού χαρακτήρα συμφωνίες, ιδιαίτερα, όταν απευθύνονται σε μεγάλες εθνικές αγορές όπως η γερμανική, αλλά και στη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα.
  •  
  • Η εν λόγω πρωτοβουλία, έχει επιπλέον ως στόχο την ψηφιακή προβολή των εταιρειών-εκθετών ή buyers στο πλαίσιο συμμετοχής τους σε διεθνείς εκθέσεις. Το δικαίωμα αυτό της e-προβολής το έχουν οι εταιρείες για το χρονικό διάστημα μέχρι τέλος του έτους 2021.

Koelnmesse GmbH

Messe München

Spielwarenmesse eG